Jessie praat met Gert-Jan over eerdere discussie

Jessie praat met Gert-Jan over eerdere discussie

Afgelopen nacht hadden Jessie, Rob en Victoria een discussie over de structuur van Utopia. Nu een nieuwe dag is begonnen besloot Jessie het gesprek hierover aan te gaan met Gert-Jan.

Dit gesprek vond plaats in het kantoor, daar vertelt Jessie aan Gert-Jan dat het gesprek niet zo positief verliep met Rob en Victoria. Zo heb ik tegen Victoria gezegd dat ik het idee heb dat zij de leiding in Utopia probeert te nemen. Ook omdat zij het idee van mij vergelijkt met het missie en visie gesprek, wat zij met iedereen heeft gevoerd. Daar gaan mensen echt niet harder van werken reageert Gert-Jan hierop. Jessie is het daarmee eens maar er gaat niets mee gedaan worden. Er moeten gewoon duidelijke regels komen voegt hij eraan toe. Rob en Victoria waren tegen alles wat ik gezegd heb vervolgd hij. Ik zei dat de markt voor ons allemaal is en dan heeft iedereen naast de evenementen die voor ons allemaal zijn hun eigen dingen. Maar ja, daar waren ze het niet mee eens natuurlijk. De bewoners moeten gewoon gemotiveerd worden hard te werken. Dat is zo antwoordt Gert-Jan, want niemand gaat er volgens hem op achteruit, als hun nieuwe structuur voor Utopia wordt uitgevoerd. Zal Jessie daadwerkelijk zijn structuur plan door willen zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 12:34

  Daar kan hij nog wel eens gelijk in hebben , die twee denken echt de baas kunnen spelen.
  Maar als de anderen er niks van zeggen blijven die twee de baas spelen.
  Als ik hun was zal ik als die twee lekker met z’n tweeen op de bank zitten buiten met een paar anderen gaan spreken er over.
  Want die twee zie je alleen met elkaar praten over dingen die er gebeuren moet worden en ze overleggen niet met de andere.
  Ik had dit niet verwacht van Victoria zo leuk als ze in het begin was , maar ze heeft der eigen goed met de kont erin gewerkt zo van ik zit er nu in en ik ga me anders doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *