Gert-Jan en Jessie willen Utopia liberaler maken

Gert-Jan en Jessie willen Utopia liberaler maken

Bas en Rowena hebben een gesprek gehad over Gert-Jan en Jessie. De twee zijn namelijk iets van plan met de bedrijfsstructuur. Ze willen het een en het ander omgooien…

Bas en Rowena hebben een plekje gevonden om met elkaar wat te bespreken. Bas vertelt dat Gert-Jan en Jessie een andere bedrijfsstructuur willen. Een structuur waarin Utopia liberaler wordt. En geeft als voorbeeld dat als er een single van haar wordt gekocht, er daadwerkelijk ook een percentage naar Rowena gaat. En ze zijn nu heel hard bezig om alles in detail uit te werken voegt hij eraan toe. Alles gaat beloond worden gaat hij verder. Van schoonmaken tot bouwen en zo motiveer je iedereen te gaan werken. Rowena weet niet zo goed wat ze van dit plan moet vinden, maar ze gaat niet in de tegenaanval. Ik wil wel horen waarmee Jessie en Gert-Jan mee komen voegt er aan toe. Sta je achter dit plan vraagt ze vervolgens nieuwsgierig aan Bas. Jazeker antwoordt Bas, honderd procent. De drie takken van Utopia zullen ook blijven bestaan legt hij verder uit. Dat zijn dus de foundation, de samenleving en de BV. Rowena snapt nog steeds niet zo goed waarom ze geld moet verdienen, ze heeft het niet nodig. Maar dat de BV niet gezond is, dat begrijpt ze dat wel. Wel laat Rowena weten dat ze het plan van de ene kant verkeerd vind. Dit omdat Gert-Jan en Jessie dit nu pas langzaam naar buiten brengen. Bewust na de nominaties, omdat ze wisten dat er veel tegenstand zou zijn. Maar Vic heeft gezegd dat zij zichzelf als leider ziet hier reageert Bas. De mensen die zich leider noemen, gaan toevallig ook over het geld benadrukt hij. Rowena besluit het allemaal maar af te wachten en dan pas een keuze te maken. Wel vind ze het fijn dat ze nu op de hoogte is van waar de heren mee bezig zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken benadrukt Bas…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. caroll at 15:21

    Rowena hoeft geen geld te verdienen, heeft geen geld nodig. Wie betaalt dan dat eten en drinken wat ze doet? Misschien iets zinvols gaan doen en minder schreeuwend de aandacht vragen. Vergeet niet dat haat single ook geen daverend succes was, alhoewel Rowena dat nog niet echt door lijkt te hebben. Alleen koeien verzorgen levert geen geld op.
    Rowena heeft een ontzettend grote mond maar doet verder bijna niets. Heb haar nog nooit zien schoonmaken of afwassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *