Do wil Ramona de volgende stemronde op de schopstoel hebben

Do wil Ramona de volgende stemronde op de schopstoel hebben

Van gezelligheid is de laatste tijd niet echt te spreken in huize Utopia. We gaan dus op naar de volgende irritaties en frustraties. Zo heeft Do het helemaal met Ramona gehad. Zo erg dat ze haar het liefst weg wil hebben.

En deze irritaties deelt ze met mede bewoner Jessie. Ze vertelt hem dat ze helemaal klaar is met Ramona en de manier waarop zij haar behandeld. Ze heeft nu les in visagie, maar twee weken geleden hebben we afgesproken dat ze op mij gaat oefenen. Het is niet netjes dat ze niet naar me toe komt en zegt ik oefen liever op Romy, want wij doen de beauty. Maar nu zit Romy er opeens. Ik word er walgelijk van dat ik iedere keer op deze manier buitenspel gezet wordt. Ik vind het niet netjes, de manier hoe ze met mij omgaat is niet netjes. Dan is het misschien jouw manier om met je onzekerheden om te gaan, dat is prima. Maar niet over mijn f*cking rug voegt ze eraan toe. Jessie snapt Do wel en zegt dat hij ook ziet dat Ramona meer met zichzelf bezig is. Hoe lang zit ze hier nu al vraagt hij door. Te lang antwoordt Do met enige frustratie. Als het aan mij ligt komt Ramona snel op de schopstoel terecht geeft ze vervolgens toe. Dus je hebt stemmen nodig grapt Jessie. Ja antwoordt Do kort maar krachtig. Ik ben het zat dat ik constant wordt genegeerd. Ik ben er f*cking chagrijnig door en ik kan er niks aan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Jo at 07:42

  Als ik deel uitgemaakt had van Utopia dan had Do nu op de schopstoel gezeten ze had van mij 3 punten gekregen wat een naar kind.En ik hoop bij de volgende stemming dat ze eens beter nadenken en niet de makkelijkste weg kiezen door Bronno 37 stemmen te geven.

 2. lena at 21:50

  Het enige waar zij onzeker over is, is dat ze niet alle aandacht van iedereen krijgt. Dit heeft ze volkomen aan zichzelf te danken. Zo nep en niet sociaal. Geen leuk type om mee om te gaan. En ze kan het niet hebben dat romy beter uitziet en ook nog met iedereen overweg kan tja..

 3. Wil at 16:19

  Idd Do richt alles op haar zelf, als ik haar net zag dansen met bas bij de blues band
  Nou een onzeker meisje zou dat graag willen doen
  Dus Do hou nou eens op met dat zielige gedoe, en kijk niet zo bewust in de cameras
  Bahhhhhh

 4. Rina at 19:00

  wat een vreselijk kinderachtig persoon is die Do, en dan altijd weer komen met die onzekerheid van haar.
  Als iemand niet onzeker overkomt is zij het wel. Jammer dat zij daar mee spot, triest voor de mensen die wel onzeker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *