Victoria kwaad omdat ze leider wordt genoemd

Victoria kwaad omdat ze leider wordt genoemd

Nog wat nieuws van gisteren in een notendop, we zijn wat later met onze berichtgeving maar er staat vandaag weer genoeg te gebeuren. Vandaag wordt er namelijk één potentiële bewoner weggestuurd. Enfin nog wat nieuws over afgelopen avond:

Victoria boos omdat ze leider wordt genoemd
Victoria is woest wanneer ze hoort dat het verhaal rond gaat over het feit dat zij zichzelf de leider van Utopia noemt. En daarom besluit ze een aantal bewoners te vragen wie dit verhaal de wereld in geholpen heeft. Na een aantal bewoners komt ze een groep tegen in de wasruimte, waar ze opnieuw vraagt naar het verhaal. Daar vertelt Bas haar dat het Jessie was die heeft gezegd dat Victoria zichzelf de leider noemde. Net wanneer Bas is uitgesproken komt Jessie aanlopen. Speaking of the devil mompelt Victoria. Zodra Jessie zich bij de groep heeft gevoegd, opent ze het vuur. Waarom heb je lopen lullen dat ik mijzelf de leider van Utopia vindt? vraagt ze fel aan Jessie. Jessie antwoordt kalm, we hebben het hier vannacht over gehad. Je vertelde dat je het gevoel hebt dat je de leider bent hier aangezien mensen altijd naar jouw toe komen als er wat aan de hand is. ‘Ik heb nooit het woord leider genoemd gaat Victoria geïrriteerd verder. Wanneer je het woord leider noemt, gaan alle poppetjes steigeren en het heeft zo’n negatieve lading hier. Dat wil ik niet aan mijn naam hebben plakken gaat ze verder. Jessie zucht diep maar Victoria gaat rustig verder, heb ik letterlijk het woord leider genoemd? Nee antwoordt Jessie maar die indruk wek je. En trouwens, zo gedraag je je ook. Dus?! gaat Victoria boos verder, heb ik woord leider genoemd? Nee! Ga dat dan ook niet lopen verspreiden!’ Jessie wil Victoria niet bozer maken en geeft haar daarom gelijk nee klopt, ik zal er in de toekomst beter aan denken om geen woorden in je mond te leggen.

Wat er nog meer gebeurde
Er was gisteren nog meer ruzie, dit keer tussen Cees en Karin. Ze wilde Cees uitleggen hoe de vaatwasser werkt maar dat kon de oudste bewoner niet zo waarderen.

Jessie wil samen met Gert-Jan structuur gaan inbrengen binnen Utopia. En willen dit plan ook echt door gaan zetten. Echter valt de werkwijze niet in goede aarde bij een aantal bewoners. Victoria is het niet eens met zijn gedrag en spreekt hem hier op aan, wat voor een groot conflict tussen beiden zorgt.

De vrouw die eventueel in Utopia wil gaan bevallen, kwam samen met haar man en zoontje langs in Utopia voor een kennismakingsgesprek. Gert-Jan, Cees en Jessie spreken alle belangrijke dingen met het koppel door en geven ze de ruimte nog rustig na te denken over hun beslissing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 18:00

  Ik hoop dat die vrouw bij haar positieve gaat komen en de bevalling lekker in haar eigen omgeving zal gaan doen en niet in Utopia. Je moet wel heel desperate zijn om je 15min fame op die manier te verkrijgen…

 2. anneke at 12:03

  Wat krijgt die vrouw betaald om daar te gaan bevallen.
  In die smerige boel.
  Ik kan er maar niet bij dat er mensen zijn die daar willen bevallen of hun laatste eer willen hebben
  Heb een stuk in de krant gelezen over het overlijden en wat je wil doen , kan niet begrijpen je moet er voor op geleid worden en hun mogen het daar doen zonder de papieren voor te hebben.
  Maar ja dat is met meer dingen daar zonder papieren werken , is dat allemaal in orde gemaakt door het productie maatschappij.

  • Boesta at 17:58

   Het uitvaartcentrum dat hun “bijstaat” heeft al de papieren en expertise vandaar dat ze in Utopia geen papieren nodig hebben.

   Maar is het echt zo dat je papieren moet hebben om uitvaartverzorger te worden..? Nee!!

   Iedereen kan gewoon een uitvaartbedrijf openen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *