Spannende dag voor Karin en Marita

Spannende dag voor Karin en Marita

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en een spannende dag! Vandaag wordt rond het middaguur besloten wie er mag blijven Karin of Marita. Maar wat gebeurde er deze morgen allemaal? We hebben het een beetje voor je samengevat.

De koeien werden vanmorgen verzorgd door Cemal. Ook Carin en Martia waren vroeg wakker. De twee besloten er nog even van te genieten en lekker met elkaar te kletsen.Jessie en Victoria besluiten buiten op het rokersbankje nog even na te praten over het conflict van gisteravond. Het zit hen allebei niet lekker dat er gisteren zo’n confrontatie heeft plaatsgevonden op de late avond.
Jessie en Bas besluiten een deel van de drank vanuit de loods naar Baas Beach te brengen, aangezien deze bijna haar deuren opent. Wat later tijdens het ontbijt hebben de bewoners het over de stemming van vanmiddag. Om 12:00 zullen de bewoners één van de visumhouders wegstemmen.Uiteraard zullen we daar verslag over doen! Hou je de site in de gaten? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *