Karin wordt vaste bewoner van Utopia

Karin wordt vaste bewoner van Utopia

En toen was het tijd om een keuze te maken. Wie mag er blijven, Karin of Marita? Zodra de groep bijeen zit neemt Gabriëlle het woord. Ze vraagt of de potentiële bewoners naar buiten willen gaan zodat de rest kan gaan stemmen wie er mag blijven.

Bas gaat als eerste en gaat voor Marita, ze heeft het moeilijk maar ik denk dat het goed is dat ze hier blijft. Do vind dat Marita een stem verdiend, ze is een mooi mens. Victoria vind dat beide een toevoeging hebben. Mijn stem gaat naar Karin ik heb meer verbintenis. Rob stemt voor Karin, ze wil hier graag zijn. Ze is goed voor de balans in de groep. Bronno stemt ook voor Karin, het is een warm mens. Ik denk dat ze de grootste aanwinst voor de groep is. Cees vindt het beide leuke vrouwen. Maar bij Marita heeft hij het gevoel dat ze hier niet wil zijn. Ik kies dus voor Karin, want Marita gaat een strijd aan met zichzelf. Karin is ook positief voor de balans in de groep en is multi inzetbaar.  Gina vind ze beide toppers maar toch ga ik voor Karin. Het is een moeder figuurtje. Ik gun haar de kans en geloof dat ze sterk genoeg is ondanks dat ze oma word. Benjamin vond het ook moeilijk, ik heb met beide gepraat. Ik kies toch voor Karin. Het is een aanpakker en positieve vrouw. Gert-Jan had buiten de poort voor Marita gekozen. Ik denk dat haar uitdaging ergens anders ligt. Ik kies voor de moeder binnen Utopia, Karin. Rowena vind beide super lief en leuk en hebben allebei hun krachten. Marita zou het hier wel kunnen volhouden. Ik gun haar het allerbeste en Karin is een geweldige vrouw. Een heel ander type en super lief. Ze wil hier graag zijn en dat gun ik haar. Het is een mooie balans voor in de groep. Jessie merkt op dat Karin snel haar draai begon te vinden. Dat betekend niet dat dit niet de juiste plek is voor Marita maar misschien niet het juiste moment. Cemal voelde veel warmte en liefde bij Karin en gaat ook voor haar. Romy gaat ook voor Karin, het is een mooi warm mens en is voor de groep ook goed. Marita is ook een mooi mens maar ik denk dat ze hier niet wil zijn. Bij Karin krijg ik dat gevoel wel. Ramona vond de keuze niet moeilijk, ik vind Marita een interessante intelligente vrouw. Maar ik merk dat Karin een power vrouw is. Ze is niet te lui om te werken. Gabriëlle gaat ook naar Karin om dezelfde redenen als jullie hebben gegeven.

Gabriëlle gaat de twee halen om de uitslag te vertellen. Er volgt een applaus als de twee er staan. Gabriëlle neemt het woord. We hebben 4 dagen van jullie genoten. Marita je bent een lieve mooie vrouw en de kwaliteiten die je bezit kunnen we goed gebruiken. Je zou hier ook erg groeien. Je bent soms teruggetrokken en het zou mooi zijn om de kans te hebben om te groeien. Karin je bent een lieve vrouw, zorgzaam en zorgt voor de balans in de groep. Je kwaliteiten passen bij het team. Marita jij gaat naar huis Karin jij mag blijven. Er wordt geknuffeld en Karin is uiteraard blij dat ze mag blijven. Morgen zal Karin kiezen wie van de genomineerden Jessie, Cees of Bronno definitief Utopia moet verlaten… Spannend!  Zijn jullie het eens met de keuze van de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:05

    Het zal dan moeilijk worden voor Cees ,omdat ze een verschil hadden met het inruimen van de afwasmachine.
    Zal dat zijn plaats kosten,als Cees het nu al met haar aan de stok heeft.
    Maar ik zal dan gaan voor Jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *