Jessie en Gert-Jan gaan door met hun hervormingsplannen

Jessie en Gert-Jan gaan door met hun hervormingsplannen

We blikken nog even terug op een gebeurtenis net voor het moment dat er werd besloten dat Marita naar huis moest. Jessie en Gert-Jan hadden een gesprekje over hun hervormingsplannen. Ze willen deze gewoon doorzetten…

Gert-Jan vraagt zich af bij wie de twee op steun kunnen rekenen nu ze de plannen door willen zetten. Hoe staan we ervoor bij Ramona? vraagt hij aan Jessie. Bij Ramona zeker niet de goede kant antwoordt Jessie. Dit omdat ze voelt dat ze er buiten gelaten wordt. Het is dus belangrijk dat we maandag iets vertellen voegt hij eraan toe. Gert-Jan snapt alle weerstand van de rest niet zo goed.
We mogen wel roddelen gaat hij verder maar wanneer we met zijn tweeën ergens gaan zitten met een map, zijn we verkeerd bezig. Jessie begrijpt zijn mede bewoner. En maakt kenbaar dat hij het te debiel voor woorden vindt, de gang van zaken in Utopia. Het is hetzelfde wanneer ik foto’s maak. Ik ben dan diegene die het fout doet maar de fout is gewoon dat het hier een vieze t*ringzooi is gaat Gert-Jan verder. Jessie zit wel met Ramona zo geeft hij toe. Ik kan het goed met haar vinden en zij kan mogelijk bepalend zijn. Laat Ramona maar even lekker schoppen adviseert Gert-Jan. Wat doen wij verkeerd? Ik ben gisteravond gaan doorschrijven om ervoor te zorgen dat wanneer wij het gaan pitchen, het duidelijk overkomt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *