Vrijwilliger Anne spreekt Cemal aan

Vrijwilliger Anne spreekt Cemal aan

Vrijwilliger Anne is in Utopia en ze besloot het gesprek met Cemal aan te gaan. Ze wil hem namelijk even spreken over het strippen… Cemal ga je even mee vraagt Anne aan de stripper. En pakt de hand van Cemal vast om hem vervolgens naar buiten te loodsen. Daar neemt ze het woord. Luister eens naar tante Anne. Wat jij doet, met je blote dinges en zo… moet je gedag zeggen. Is ook niet leuk voor haar hé voegt ze eraan toe. Doelend op Romy zijn vriendinnetje. Cemal antwoordt Anne te begrijpen. Ik heb ook al besloten te stoppen met een leven als stripper. Ik heb d’r hoog zitten, alles voor mijn vrouwtje benadrukt hij.  Ik heb m’n droomvrouw gevonden dus het zou super stom zijn voegt hij eraan toe. Daarna lopen de twee weer terug naar de loods. Jullie vinden elkaar lief en leuk. Meer heb je niet nodig! sluit tante Anne het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *