Cees en Gert-Jan leggen hun ruzie bij

Cees en Gert-Jan leggen hun ruzie bij

Vanochtend was er een heftige ruzie tussen Cees en Gert-Jan. Gert-Jan had Cees wakker gemaakt in de nacht omdat hij niet kon slapen door het gesnurk van Cees.

Gert-Jan gaat toch nog even naar Cees. Hij wilt voor de vierde keer zeggen dat hij het niet de juiste manier is geweest om Cees wakker te maken en schudt de hand. Cees verdient zijn nachtrust volgens Gert-Jan en Gert-Jan heeft al dagen slecht geslapen. Hierdoor had hij een te kort lontje vannacht. Cees zegt dat het waarschijnlijke gaat om meerdere frustraties, die er op dat moment uitkwamen.

Gert-Jan zegt erbij dat het ook te maken kan hebben doordat hij pas geleden is gestopt met roken. Cees adviseert Gert-Jan om wat gas terug te nemen. Cees herkent het gedrag van Gert-Jan ook wel een beetje, zo veel verschillen ze niet van elkaar. Binnen Utopia moet je nu eenmaal leven met 15 mensen en er wordt enorm gespiegeld binnen Utopia. Buiten kun je de mensen kiezen waarmee je omgaat, maar binnen Utopia kan dat niet, zegt Cees. Gert-Jan is het met Cees eens. Er komen binnen Utopia gewoon bewoners bij, die je niet kiest. Deze komen dan ook nog eens op je kamer liggen wat het plaatje compleet maakt.

Soms zullen er nu eenmaal knallende ruzies en discussies ontstaan binnen Utopia en daar moet je mee leren leven zegt Cees. Cees heeft zelf ook iedere dag discussies over bepaalde dingen. In het begon vond hij dit erg lastig maar het gaat hem steeds beter af om ermee te leven. Hij heeft inmiddels ingezien dat sommige mensen nu eenmaal niet te veranderen zijn en dat er discussies met hen zullen komen. Als je open staat voor discussies, kun je er veel van leren. Je wordt er niet armer van, alleen maar rijker volgens Cees. Gert-Jan is blij dat Cees en hij het bijgelegd hebben. De mannen knuffelen elkaar nog even en geven elkaar een hand. De mannen hebben geen ruzie meer en kunnen door naar de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 15:16

    Ik heb nog nooit iemand gehoord die klachten had dat Cees snurkte.
    En legt Cees niet wakker van de bewoners die feesten en dronken zijn , moet hij daar eens wat van zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *