De laatste voorbereidingen voor de bruiloft

De laatste voorbereidingen voor de bruiloft

Morgen zal er een bruiloft plaatsvinden in Utopia. Voordat het zo ver is, moet er nog het een en ander geregeld worden. De bewoners van Utopia zijn momenteel bezig met de laatste voorbereidingen voor de bruiloft. Tijdens deze voorbereidingen gebeurt van alles.

Victoria over eerste vrouwelijke liefde
Victoria is aan het afwassen. Benjamin is in haar gezelschap en ze hebben een gesprek. Victoria vertelt over haar eerste vrouwelijke liefde. Victoria is voor het eerst verliefd geworden op een vrouw, toen ze 12 of 13 jaar was. Victoria en haar gezin gingen altijd naar hetzelfde restaurant. In dat restaurant werkte een mooie meid in de bediening. Victoria werd verliefd op dit meisje. Als Victoria kijkt naar de vrouwen waar ze nu op valt, is dat een totaal ander type.

Cupcakes
Dominique, Romy en Gina zijn begonnen met het bakken van lekkernijen voor de bruiloft, die morgen in Utopia plaatsvindt. In het begin is het bakken nog wat onwennig en ziet het er knullig uit. Het is ook wat klungelig met het mixen van alle producten. Romy, Dominique en Gina checken samen wat de juist dosering zou moeten zijn voor de cupcakes die ze willen maken. Ze willen niet alleen gewone cakejes maken, maar ook speciale cakejes. Ze willen special cupcakes proberen te maken. Ze willen bijvoorbeeld cupcakes met jam binnenin maken. Het is te merken dat Dominique, Romy en Gina een hoop lol hebben tijdens het bakken. Ze lachen veel met elkaar. Dominique vertelt dat ze vroeger ook een bakperiode heeft gehad, waarin ze veel dingen ging bakken. Zo bakte ze vroeger elke week en maakte ze meerdere taarten per week. Het was een moment waarbij Dominique volledig zen werd. Dominique vraagt zich hardop af wat er nou mooier is dan mensen blij maken met iets waarvan je zelf helemaal zen wordt.

Denken jullie dat de bruiloft van morgen zal slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:36

    Ja moet toch wel wat doen om te feesten, en te zuipen en aandacht willen hebben.
    Het gaat wel erg lijken op het eerste jaar met Laura en Charlotte .
    Doe iets wat nog nooit in Utopia is geweest.
    Misschien komt er dan nog geld binnen, voordat jullie het met feesten al uitgeven .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *