Do en Romy ventileren over Jessie

Do en Romy ventileren over Jessie

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Do en Romy hadden een gesprek over nieuweling Jessie die nu sinds een dag in Utopia verblijft. Romy liet eerder al weten dat hij Jessie een mongool zou vinden en gisteren werd er nog meer geventileerd.

Dit vond buiten op het rokersbankje plaats. Romy vertelt nogmaals over het voorval van eergisteren, dat de nieuweling hem aansprak over de afwas. Hij keek ook zo gemeen voegt ze eraan toe op het einde van haar verhaal. Ik dacht dat hij een grap maakte maar later hoorde ik van Vic dat hij echt boos was. Nu doet hij weer normaal hoor gaat ze verder. We praten gewoon met elkaar, maar het is een mysterieuze man voegt ze eraan toe. Do denkt op haar beurt dat Jessie een hele sterke persoonlijkheid heeft. Romy sluit zich hierbij aan. En denk dat het een goede kerel is, maar hij kan nog wel eens raar uit de hoek gaan komen. Denk ik. Ben jij het eens met het oordeel van de dames?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *