Gert-Jan en Benjamin praten hun woordenwisseling uit

Gert-Jan en Benjamin praten hun woordenwisseling uit

Gisteren schreven we al over Gert-Jan die ruzie had met Cees. Hij besloot naar aanleiding hiervan een andere slaapplek te vinden buien de loods. Benjamin was het daar niet mee eens, hij noemde het ikke, ikke, ikke. Niet veel later hadden de twee er nog een woordenwisseling over. En Gert-Jan besloot nadat beide partijen wat afgekoeld waren het gesprek met elkaar aan te gaan.

Buiten liepen de twee wat rond en gingen naar het cordwood om het voorval te bespreken. Ik had een valse start vanmorgen waar ik mij niet goed bij voel begint Gert-Jan het gesprek. Ik wil daarin om jouw hulp vragen, want ik merk dat ik mijn slaap nodig heb voegt hij eraan toe. Ik wil gewoon goed kunnen slapen en het tegelijkertijd leefbaar maken voor de rest. Niet dat ik overal tegenaan schop benadrukt hij. Benjamin antwoordt zijn mede bewoner wel te snappen maar wil hem ook waarschuwen. Bas heeft hier al heel veel gezeik over gehad benadrukt hij. Doelend op de slaapplek van Bas, de caravan. En adviseert Gert-Jan om eerst een weekje in de studio te slapen, zodat hij zijn rust kan pakken. Want als je de loods definitief verlaat dan zet je jezelf fysiek buiten de groep. En Gert-Jan wil dit op zijn beurt voorkomen. Misschien dat we later een no snurking zone kunnen gaan maken gaat hij lachend verder. De twee sluiten het gesprek af met een knuffel. Voorlopig lijkt alles weer goed te zijn tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *