Download de single Gebed zonder end

Download de single Gebed zonder end

De single van Rowena was in het verleden alleen maar fysiek te koop op cd. Je krijgt dan een persoonlijk gesigneerde versie van Rowena. Maar vanaf vandaag is daar verandering in gekomen. Want de single Gebed zonder end kun je vanaf nu ook downloaden! Dit is mogelijk via Spotify en iTunes.  En we hebben onderaan dit bericht dan ook de linkjes voor je neergezet zodat je niet verder hoeft te zoeken :). Zal de single ondanks de tegenvallende cijfers in de top tien van de iTunes chart eindigen zoals dat bij de single van oud bewoner Isabella ook gebeurde? We houden verdere ontwikkelingen uiteraard voor je in de gaten! Wat vindt jij van de single?

iTunes: Klik hier

Spotify: Klik hier

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. CJ at 09:50

    downloaden alleen als accentloos Nederlands is kunnen Ramona en Rowena niet gewoon
    Nederlands praten? of willen ze nog met de jeugd meedoen zodat ze cool overkomen? kijk even naar jullie leeftijd, en doe eens volwassen.

  2. Boesta at 12:55

    Het is bijna net zo vreselijk als die cd van die Isabella. Dus dan zal het wel (eventjes) op 1 terecht komen. Maar dat is ook niet zo moeilijk hoor. Als je een paar honderd downloads hebt op 1 dag dan maak je al een hele grote kans om (ergens) op #1 te staan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *