Rowena en Jessie over muziek

Rowena en Jessie over muziek

De nieuwe bewoner Jessie en Rowena zijn samen in gesprek. Ze hebben het over doelen in Utopia en in het bijzonder over muziek.

Jessie is benieuwd wat het allemaal met zich meebrengt om een artiest te zijn binnen de poorten van Utopia en vraagt dit aan Rowena. Rowena vertelt dat zij zichzelf moet promoten als artiest zijnde, een clip moet uitbrengen om zo haarzelf op te markt te brengen. Ze is constant bezig met het feit of mensen het gezien hebben. Ze was heel gefocust op hoe veel luisteraars ze had. Nu heeft Rowena meer vertrouwen gekregen en is ze rustiger.

Jessie is geïnteresseerd in Rowena en vraagt wat Rowena zelf vond van haar eigen nummers. Rowena is verbaasd dat Jessie dat vraagt. Ze is er trots op, alleen is er natuurlijk wel verbetering nodig volgens haar. Het is nog niet precies wat Rowena wilt met muziek, maar vind het wel heel erg leuk. Jessie vroeg dit aan Rowena omdat er toch een twijfel is bij Rowena. Het lijkt erop dat Jessie Rowena wilt laten inzien dat ze wel realistisch moet blijven. Rowena is ook kritisch naar haarzelf toe. Ze krijgt wel leuke berichten over haar liederen, maar het waren bij langer na geen hits. Dat weet Rowena zelf ook.

Het gaat uiteindelijk erom dat je je doelen kunt behalen. Dit moet ook kunnen wanneer alles tegenzit en je niet meer weet wat je moet doen. Rowena weet daar alles van, verteld ze tegen Jessie. Als iets niet gaat hoe Rowena wilt, moet ze onthouden dat ze het heel leuk vindt om muziek te maken en ook optreden valt haar bijzonder in de smaak. Jessie bevestigt dit. Hij vertelt dat hij ook heeft gerapt in het verleden. Rowena daagt Jessie uit en wilt met hem freestylen. Jessie schrikt en wijst haar voorstel af. Hij rapt altijd oude teksten.

Rowena vertelt dat er in Utopia meer mensen zijn die wel een beetje kunnen rappen. Cemal heeft bijvoorbeeld ook gerapt in het verleden. Volgens Rowena heeft iedereen wel eens een tekst geschreven. Jessie denkt dat ook. Rowena vraagt nog of Jessie samen een keer wat wilt maken met haar. Dat lijkt haar leuk.

Moeten Jessie en Rowena een lied uitbrengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *