Cees en Rob praten over hun ruzie en financiën

Cees en Rob praten over hun ruzie en financiën

Gisteren hadden Rob en Cees een flinke ruzie over de financiën. Afgelopen avond hadden de twee wederom een gesprek over de financiën. De twee besloten een goed gesprek aan te gaan om het een en het ander uit te praten. Maar komen ze er ook echt uit?

In het zonnetje zaten de twee te kletsen. Cees maakt duidelijk dat hij de ruzies achter zich wil laten en naar de toekomst wil kijken. Rob vindt dit erg makkelijk gezegd, omdat de achterstand nog wel moet worden weggewerkt. Ik dacht dat we het er gisteren genoeg over gehad hebben antwoordt Cees dan. Ik heb geen zin om open wonden open te rukken. Het is nu eenmaal niet gebeurd en daar heb ik mij gigantisch in vergist voegt hij eraan toe. Maar Rob is het daar niet helemaal mee eens, hij snapt op zijn beurt niet waarom Cees het niet eerder aangegeven heeft en hulp heeft gevraagd. Cees zegt dat hij er niet aan toe is gekomen omdat hij telkens andere dingen moet doen. Maar Rob vindt dit geen goed excuus. Als ik de finance had moeten doen, dan had ik dat gewoon gedaan. Dat is namelijk prioriteit voegt hij eraan toe. Hetzelfde met de markt, daar hoor je mij toch ook niet over? Cees antwoordt op zijn beurt dat Rob niet meer dan de markt doet. Maar Rob ontkent dat, ik doe meer als jij hoor benadrukt hij. Een wellus nietus spelletje volgt. En Rob doet volgens hem wel iets met verantwoordelijkheid. Ik zou maar oppassen met die opmerkingen, want ik moet nu non-stop achter de computer zitten, omdat jij niets hebt gedaan reageert hij verder. Cees heeft echter geen zin om weer op zijn flikker te krijgen zoals hij dat zelf zegt. Ik ga niet weer opnieuw beginnen. De discussie vloeit nog even verder en de twee besluiten dat er vanaf morgen alles gedaan moet worden aan de financiën. Morgen is het D-Day voegt Rob eraan toe. Gert-Jan die er later ook even is bij komen zitten heeft zijn hulp ook aangeboden om op die manier de boekhouding op orde te krijgen. Zal het lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *