Cemal wilt zijn lapdances gaan verkopen

Cemal wilt zijn lapdances gaan verkopen

Cemal valt in de smaak bij de vrouwen. Hij weet dat zelf ook maar al te goed. Cemal wilt hier zelf gebruik van gaan maken. Dit wilt hij eigenlijk al langer, zoals we weten heeft hij in het verleden gewerkt als stripper. In de agenda van Utopia, staan de vrijgezellenfeesten en Ladies Night al geplant. Hij heeft een perfect idee gevonden om snel geld te verdienen, binnen relatief gezien korte tijd. Hij komt Ramona tegen en vertelt het idee. Hij vraagt zich af wat ze zouden kunnen doen als hij nou gewoon online lapdances zou kunnen verkopen. Ze moeten er beiden om lachen, maar het kan volgens Cemal toch een aardig zakcentje opleveren. Cemal zegt dat het misschien stom klinkt, maar het best geld kan gaan werken.

Cemal is van plan om een lapdance te geven en dit te filmen. Zo kan iemand vanuit thuis een lapdance bestellen, waarbij cemal voor één persoon een lapdance zal filmen. Hij kan deze lapdance dan personaliseren om het zo uniek te maken. Hij denkt dat het wel 50 euro per filmpje kan opleveren. Hij wilt zich niet richten op het bezoek dat langskomt, maar echt op de mensen die vanuit thuis achter de computer of televisie naar de Utopianen kijken. Deze mensen willen niet langskomen in Utopia, maar willen misschien wel een lapdance bestellen via de computer. Romano ziet het ook wel zitten en vindt het dope. De twee bewoners geven elkaar een high five en zien het al voor zich.

Romano vraagt zich toch af waarom Cemal dit nu opeens wel wilt doen. Eerder had hij namelijk aangegeven dat hij niet meer wilde strippen. Ze vraagt daar naar bij Cemal. Cemal geeft inderdaad aan dat Romano gelijk heeft en dat hij niet meer zou willen strippen in Utopia. Cemal geeft aan dat ze het ook niet moet zien als strippen, omdat het meer dansen is. De danslessen die hij binnen Utopia krijgt, verwerkt hij in de lapdances. Volgens Cemal is het eigenlijk gewoon dansen.

Het is maar de vraag wat de rest van de bewoners hiervan vinden. Er is eerder al een flinke discussie geweest omtrent dit onderwerp en de vraag is of dit nu anders zal zijn. Wat vinden jullie ervan dat Cemal lapdances wilt gaan verkopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *