Grote zorgen om de financiën in Utopia

Grote zorgen om de financiën in Utopia

Nadat Rob een gesprek met Cees heeft gehad over de financiën, besluit hij het gesprek met Gina en Victoria aan te gaan. Rob maakt zich namelijk nogal zorgen…

Rob vertelde afgelopen avond aan de twee dames dat hij een gesprek met boekhouder Cees heeft gehad. Ik maak me zorgen over de financiën. En op de manier waarop deze op dit moment afgehandeld worden. Ook er is nog niks gebeurd sinds Mark weg is voegt Rob eraan toe. Gina antwoordt het maar een vreemd verhaal te vinden. Vorige week had ik nog een goed gesprek met Cees waarin hij zei dat Utopai voor hem geslaagd was als hij de financiën op orde had voor zichzelf. Maar nu neemt hij daar eigenlijk al een soort van afstand van voegt ze eraan toe. En hij wist wel wat het inhield toen Mark hier nog was benadrukt ze. Rob vertelt dat hij ook boos geweest is op Cees. Ik was namelijk een maand geleden ook al naar Cees toe gegaan en had hem gevraagd of alles goed ging, en of hij hulp nodig had. Toen gaf hij aan dat alles goed zou komen. Victoria heeft ook haar zegje klaar, zo zegt ze dat ze Cees ook aangeboden heeft om te helpen. Maar toen gaf Cees aan dat hij Gert-Jan al om hulp had gevraagd. Rob antwoordt dat hij met Gert-Jan gesproken heeft en hij zei juist dat hij steeds zijn hulp heeft aangeboden, maar dat Cees dat tot nu toe steeds had afgeslagen. Maar Cees had volgens Victoria dan weer een ander verhaal. Hij zegt dat het andersom is en dat Gert-Jan naast hem zit maar verder niks zegt. Dus de pot verwijt de ketel! Het maakt me verder ook niet uit wie het is, maar het moet nu gewoon gedaan worden! Dit speelt al meer dan een maand voegt ze er geïrriteerd aan toe. Gina is toch wel geschrokken van wat ze gehoord heeft, ze dacht dat alles op orde was. Het is best wel een belangrijk iets benadrukt ze. Victoria zegt dat het één van de belangrijkste dingen binnen Utopia is. Uiteindelijk komt het nu wel goed stelt Rob de dames gerust. We moeten gewoon een boel wegwerken want Markie was uren per week bezig. En komt vervolgens nog even terug op de ruzie van eergisteren. Toen brak Cees namelijk omdat hij zich er totaal op verkeken had. Maar dat komt ook omdat hij er elke keer voor wegloopt vervolgd hij. Cees is elke keer zo kritisch naar anderen! En het gene waar hij zelf voor gekozen heeft, dat doet hij gewoon niet! Victoria vraagt zich af of er niet iemand is die de taak over wil nemen van Cees. Rob antwoordt nog geen idee te hebben maar wil dit wel met de groep gaan bespreken… Wordt vast en zeker vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *