Cees geeft Cemal advies op het gebied van seks en waarschuwt hem

Cees geeft Cemal advies op het gebied van seks en waarschuwt hem

Cees is erg benieuwd of Cemal gisteren seks heeft gehad met Romy. Zoals we Cees kennen, is hij heel nieuwsgierig. Dan is het moment dat hij Cemal tegenkomt bij de badkamer. Hij vraagt indirect aan Cemal, of hij gisteren seks heeft gehad met de nieuwe bewoonster Romy. Cemal wordt door deze vraag in verlegenheid gebracht en moet lachen. Cees weet hierdoor voldoende, de lach van Cemal bevestigd zijn gedachten. Cees is dan wel benieuwd of Cemal het niet erg vindt dat alles hier gefilmd wordt en dan ook dat hij seks heeft op tv. Cemal geeft aan dat hij dit niet erg vindt en het hem niet uit maakt. Cees heeft hier een andere mening over. Hij vindt het niet gepast om op tv seks te hebben. Hij zou het zelf dan ook niet doen. Cees houdt zijn mening voor zich en kijkt bedenkelijk.

Cees wilt toch nog zijn woord kwijt, zoals wel vaker. Hij geeft aan dat Cemal zelf moet weten wat hij doet wat betreft de seks. Toch voegt hij daar nog even zijn eigen mening aan toe door te zeggen dat het Cemal niet ten goede komt. Het zal niet positief uitpakken, volgens Cees. Dat moet hij weten volgens Cees. Hierbij geeft hij ook nog aan dat het Romy niet goed zal doen en dat zij er dus ook mee moet uitkijken. Cemal reageert alsof het hem niets uitmaakt. Hij refereert naar het verleden in Utopia en zegt dat ze dat in Utopia eerst alleen maar deden. Hij doelt hier vast op Charlotte en Laura, Ruud en Billy en Vanessa en Mark en nog andere stelletjes die seks hebben gehad in Utopia.

Wat vinden jullie van Cemal en Romy? Moeten ze gewoon seks kunnen hebben of moeten ze rekening houden met de buitenwereld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 13:56

  Dat er mensen verliefd worden op elkaar en dan sex hebben snap ik.
  Maar ik begin nu te denken dat ze er voor binnen komen.
  Koud zijn ze binnen of ze liggen in bed met iemand .
  Ik vind het heel oppervlakkig en heb niks meer met verliefd te maken.

 2. Boesta at 13:36

  Dat heb je nu eenmaal als je een groep mensen langdurig 24uur per dag kunt volgen. Ik heb er geen moeite mee als mensen seks hebben in die loods. Het zijn veelal jonge mensen, en ja dan gieren de hormonen nu eenmaal door je lijf…

  Mensen die het niet willen zien moeten dan gewoon niet kijken.

  Sex is just a part of life!

 3. dogfan at 12:35

  waar bemoeid Cees zich mee , als die jongelui hier geen moeite mee hebben moeten ze het zelf weten ,ze zijn niet achterlijk en weten wel dat ze voor paal liggen ,maar de jeugd van tegenwoordig interesseert het niet meer hoe ze neergezet worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *