Cees vindt doet een vreemde ontdekking

Cees vindt doet een vreemde ontdekking

Cees is benieuwd wat Gert-Jan op zijn verjaardag wilt eten en vraagt dat dus aan Gert-Jan. Gert-Jan geeft aan dat hij het niet zo belangrijk vindt en zegt dat hij iets met kip en rijst wilt, of gewoon restjes. Cees wilt de kip uit de vriezer halen en loopt daar dus heen.

Cees is bij de vriezer en opent deze. Hij komt alleen tot een vreselijke ontdekking. Alles in de vriezer is ontdooid! Wat blijkt? De stekker van de vriezer is eruit gehaald. Cees vraagt gelijk aan Rob wie de stekker eruit gehaald heeft. Rob kijkt ook in de vriezer en bevestigd dat alles ontdooid is. De stekkerdoos, waarin de stekker van de vriezer zit, is verdwenen. Rob denkt dat iemand de stekkerdoos nodig heeft gehad en zonder na te denken die van de vriezer heeft gepakt. Cees vraagt zich hardop af, welke malloot dat dat geweest moet zijn.

Rob en Cees beginnen de zoektocht naar de dader. Ze ondervragen iedereen die ze tegenkomen in de loods. Victoria zegt cynisch dat het vast de kabouters geweest zijn. Als Rob aan Romy vraagt of zij de stekkerdoos gepakt heeft, vraagt Romy wat ze nou met een stekkerdoos zou moeten doen. Gina weet ook niet wie de stekkerdoos gepakt zou kunnen hebben. Gina baalt er stevig van dat iemand de stekker van de vriezer eruit heeft gehaald, nu kan ze namelijk ook niet meer de snacks verkopen. Ze wilt samen met Rob alle stekkerdozen in Utopia langsgaan, om de dader te vinden.

Cees ondervraagt nu Bronno. Bronno is bezig geweest met het schoonmaken en dat vraagt Cees na. Daarbij voegt hij toe of Bronno misschien de stekkerdoos heeft gepakt. Bronno geeft uiteindelijk toe dat hij inderdaad de stekkerdoos heeft gepakt. Cees legt uit dat de inhoud van de vriezer nu helemaal ontdooid is. Bronno dacht dat alleen de stekker van de gril in de stekkerdoos zat. Bronno heeft heel de stekkerdoos al een paar dagen terug gepakt en schoongemaakt omdat deze vies is. Hierna lag hij al een aantal dagen te drogen.

Cees loopt boos bij Bronno weg en ergert zich hardop. Cees loopt naar Rob om het verhaal uit te leggen. De dader is gevonden en het grote mysterie is opgelost.

Wat vinden jullie van de daad van Bronno? Is dit gewoon dom of kan dit iedereen gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 13:11

    Tuurlijk kan dat iedereen gebeuren. Iedereen heeft wel eens een slechte dag en vergeet weleens belangrijke zaken en of doet domme dingen…

    Maar of dat in dit geval ook zo is, betwijfel ik een beetje…..

  2. Sonja Hiemstra at 19:21

    Nee, dat kan niet iedereen gebeuren….. Als je een stekkerdoos wilt pakken, ga je na als nadenkend persoon welke stekkers waar naar toe gaan. Ik vind het daarom zo ontzettend gedachtenloos van Bronno !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *