Gabriëlle heeft bezoek

Gabriëlle heeft bezoek

Xenia Kasper is in Utopia op bezoek, bij Gabriëlle. Ze geeft een interview.

Xenia is manager van grote Nederlandse sterren, zoals Linda de Mol en Yolanthe Sneijder. Naast dat ze manager is, is ze ook schrijfster. Gabriëlle zou ook graag een boek willen uitbrengen, daarom heeft ze de schrijfster uitgenodigd.

Xenia vertelt over haarzelf. Ze heeft drie boeken geschreven waarin Maya de hoofdpersoon is. Gabriëlle vraagt waar Xenia haar inspiratie vandaan haalt, haar boeken zijn zo spannend. Xenia zegt dat ze vaak crime kijkt en ook leest. Ze laat verhalen in haar hoofd spelen, bijvoorbeeld wanneer ze vast staat in het verkeer. Het fijne aan het schrijven vindt ze dat ze alles kan bepalen. Gabriëlle schrijft altijd aan de hand van een moodboard. Xenia heeft alles wat ze schrijft in haar hoofd en dat vindt Gabriëlle mooi. Xenia zegt dat het niet uit maakt hoe je schrijft. Je moet schrijven op de manier die je zelf prettig vindt.

Xenia vraagt zich af wanneer Gabriëlle gaat beginnen met het schrijven van boeken. Gabriëlle heeft onlangs al een bundel uitgebracht en dat vertelt ze met volle trots tegen Xenia. Ze heeft alleen moeite met het opstarten, bijvoorbeeld personages. Xenia heeft een tip voor Gabriëlle. Gabriëlle moet mensen van dichtbij nemen. Ze moet kijken naar wat voor kleine dingen zij hebben. Het bekende personage van Xenia, Maya, gaat met de duim over haar vinger als ze zenuwen heeft. Zulke kleine trekjes kun je op letten bij personages. De kleine fijne dingen van een personage moet omschreven worden. Ook moet ze letten op een accent of bepaalde stopwoorden bij een personage. Met zulke dingen kun je een personage goed beschrijven. Achter zulke dingen kun je komen als je veel leest. Op die manier kan een personage compleet gemaakt worden.

Denken jullie dat Gabriëlle een goede schrijver wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *