De eerste reacties over Marita en Karin

De eerste reacties over Marita en Karin

Marita en Karin zijn vandaag naar Utopia gekomen. De twee visumhouders hebben inmiddels hun praatje gedaan en de bewoners hebben natuurlijk een eerste indruk over hen.

Jessie is pas net in Utopia, maar zit nu al op de bank en kan dus weggestuurd worden door één van de visumhouders. Voor hem is het dus belangrijk wie de nieuwe bewoner van Utopia wordt. Hij is in gesprek met Gert-Jan en Rob en zegt dat hij nadenkt over bij wie hij de meeste kans heeft om in Utopia te blijven. Rob en Gert-Jan vinden dat beiden logisch.

Rowena en Ramona hebben ook een gesprek over de visumhouders. Rowena vraagt aan Ramona wie van haar de voorkeur heeft op het moment. Ramona geeft aan dat de oude vrouw de voorkeur op het moment heeft. Rowena geeft aan dat ze beide visumhouders wel aardig vindt en dat ze bij beiden een prettig gevoel krijgt. Toch heeft zij ook een licht voorkeur, ook voor Marita. De rust om haar heen spreekt haar aan.

Cees is ook in gesprek, met Bronno. Cees wilt voor Marita kiezen. Dit komt doordat ze veel ervaring heeft met de boekhouding en dat vindt hij een groot voordeel. Cees is alleen wel bang dat zij het wel moeilijk gaat krijgen in Utopia. Dat is in ieder geval wat zijn gevoel hem zegt. Bronno dacht dat hij een stille hint heeft gekregen dat Cees niet hoeft te vrezen voor zijn plek in Utopia.

Victoria en Rob zien veel pit in Marita, alleen is ze wel perfectionistisch. Victoria geeft aan dat ze eerst een verdiepend gesprek nodig heeft, om erachter te komen hoe ze precies in elkaar steekt. Rob is benieuwd naar Karin, door haar massage achtergrond. Rob vindt dat het veel over iemand zegt, wanneer hij of zij masseert.

Wie krijgt van jullie de voorkeur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 10:26

    @Koos,

    De schrijver herhaald alleen maar wat Ramona heeft gezegd. Die zei “oude vrouw”. Het zou raar zijn als de schrijver van dit artikel dit zou veranderen en zijn eigen bewoording zou gebruiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *