Het slaapgebrek wordt Rowena te veel

Het slaapgebrek wordt Rowena te veel

Rowena zit er net als andere bewoners er wel eens doorheen. Vandaag is weer zo’n dag. Ze slaapt schijnbaar al een hele tijd niet lekker is daardoor heel erg moe.

Rowena zit op de schommel en is verdrietig. Gabriëlle ziet Rowena zitten en gaat naar haar toe. Rowena is half aan het huilen wanneer Gabriëlle aankomt. Het is vandaag tevens de 15e maand dat Gabriëlle in Utopia is. Rowena vertelt tegen Gabriëlle dat ze haar maar even moet laten. Rowena had gehoopt dat Gabriëlle haar niet zou vinden. Ze zegt dat het vandaag Gabriëlle haar “happy day” moet zijn, omdat ze vandaag 15 maanden in Utopia is. Gabriëlle wilt juist wel weten wat er aan de hand is met Rowena. Ze zegt dat ze gewoon wilt weten wat er met haar aan de hand is.

Rowena geeft aan dat meerdere dingen binnen Utopia haar op breken. Ze geeft aan dat ze niet lekker slaapt, dat ze weinig energie heeft en ze weet niet goed hoe ze haar single moet promoten. Rowena probeert Gabriëlle uit te leggen dat ze gewoon niet veel kan nadenken over de gebeurtenissen die zich afspelen binnen Utopia. Gabriëlle geeft aan dat ze Rowena begrijpt. Ze heeft zelf ook vaak dit geval . In die gevallen snapt ze gewoon niet wat er gebeurd. Op zulke momenten gaat alles aan haar voorbij en dat is niet altijd even fijn. Ze moet glimlachen wanneer ze dit gesprek hebben. De twee bewoners hebben een fijn gesprek en het is fijn voor ze dat ze hierover met elkaar kunnen praten. Er zijn niet veel bewoners met wie ze dit gesprek kunnen hebben.

Gabriëlle probeert Rowena op te vrolijken. Ze probeert haar te motiveren om door te gaan en gas te geven. Rowena mag niet opgeven. Volgens Gabriëlle moet Rowena haar eigen kar gaan trekken, omdat niemand binnen Utopia dit werk voor haar wilt doen. Uiteindelijk zal Rowena wel meer voldoening halen uit haar werk, omdat ze het allemaal alleen gedaan heeft. Gabriëlle geeft wel aan dat ze Rowena wilt helpen, op welke manier dat dan ook mogelijk en nodig is. Rowena vindt dit fijn en de twee dames geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *