Irritaties om bewoners die buiten de loods slapen

Irritaties om bewoners die buiten de loods slapen

Nog een gebeurtenis die zich afspeelde voor het vertrek van Bronno en het centraal. Gina, Gabriëlle en Rowena hebben het namelijk helemaal gehad met mede bewoners die steeds buiten de loods gaan slapen. Ze bespraken dit aan de picknicktafel…

Gina laat weten dat ze baalt vanwege het feit dat er bewoners zijn die elke keer weer ergens anders willen slapen.Ik snap Gert-Jan niet vervolgd ze, het is toch niet voor niks een merchandise shop? Ik heb hier geen tijd en energie meer voor voegt ze er met een zucht aan toe. Dan lopen er ineens lopen de tranen over Gina’s wangen. Daarom mis ik een Ivan en een Mark, die hadden er al lang iets van gezegd snikt ze. Gabriëlle probeert Gina wat te kalmeren. Ik weet het ook niet Gina, alles begint weer van voor af aan. Even later zitten er een aantal bewoners aan de eettafel, waar ook het gesprek over het slapen aan bod komt.Volgens mij wordt het een heftig centraal. Er moeten wat belangrijke dingen besproken worden begint Rowena haar verhaal. Ze begint met het uitleggen van een aantal veranderingen die hebben plaatsgevonden, maar als snel gaat het gesprek over het feit dat er bewoners op andere plekken slapen. Doordat er mensen in de studio slapen, kom ik er niet graag meer. Elke keer als ik binnenkom moet ik opnieuw mijn plekje aankleden en heb ik niet meer het gevoel dat het mijn plekje is. Daarom heb ik liever dat er niet meer in de studio geslapen wordt voegt ze eraan toe. Romy en Cemal, die gebruik maken van de studio, snappen haar en besluiten voortaan niet meer in de studio te slapen. Daarna wordt er nog even gesproken over het veelbesproken huisjes project. Het doel hiervan was dat de bewoners verschillende huisjes zouden bouwen om te slapen in plaats van in de loods. Er ontstaat wat onenigheid dus Rowena benadrukt dat bij het huisjesproject het een experiment voor iedereen of niemand is.Wanneer Jessie naar buiten wil om te roken, gaat Gabriëlle de confrontatie aan met Gert-Jan. Als ik gewoon elke dag mijn spullen opberg dan heeft niemand er toch last van?! merkt Gert-Jan boos op. Wat is het probleem om gewoon in de loods te slapen? kaatst Gabriëlle terug. Gert-Jan zucht en antwoordt, omdat ik hier niet in slaap kom. Ik moet gewoon mijn rust kunnen pakken af en toe. Gabriëlle antwoordt Gert-Jan te snappen maar is het niet eens met zijn handelen. Er gebeuren gewoon zoveel dingen. Iedereen slaapt hier en daar, vind het gewoon apart. In Utopia is het bekend dat je in een gedeelde kamer slaapt voegt ze eraan toe. Zijn jullie het met Gina, Gabriëlle en Rowena eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Anna at 09:39

  Laat iedereen voor zich een eigen slaapplaats creëren. Binnen de loods of buiten de loods. Een grot , boomhut , wigwam , caravan, tent, doe iets creatiefs wil je apart slapen ga aan de slag , en kijk hoe de samenleving zich dan ontwikkeld. Hou niet krampachtig vast aan samenwonen en slapen.Hele volksstammen woonden en sliepen in hutjes en kwamen toch tot iets moois als samenleving. Gebruik de loods voor centaal , gezamelijk eten en een plek waar je wel of niet gebruik van wilt maken.

 2. rebecca at 23:29

  Ik vind het erg jammer dat er door zoveel groeps leden apart wordt geslapen
  Het gaat ten koste van het groeps gevoel

 3. anneke at 23:07

  De gene die buiten de loods slapen en in de B&B slapen laten betalen voor een nacht.
  Maar dan moeten ze ook niet zeuren als er iemand snurkt , ze leggen wel seks te hebben en daar “geniet” ( wat je genieten kan noemen )Cees wel van .
  Met snurken kan je wat aan doen gebruik dan oordopjes .
  Nu de badkamer klaar is kunnen ze aan de slag wat betreft aparte slaap vertrekken .
  Ze moeten eens gaan her in delen . Er zullen gerust nog meer mensen zijn die snurken en doe die in een ander gedeelte van het huis , hoeft niet ver weg als je maar het niet meer hoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *