Komt Bronno in de gevarenzone?

Komt Bronno in de gevarenzone?

We schreven al over potentiële bewoners Karin, Martia en Laura. Maar hebben nog niet omschreven wat er afgelopen avond allemaal nog gebeurd is. Dat is namelijk aardig wat en dat halen we dan ook nog even in. Zo werd er afgelopen avond aardig wat gesproken over de nominaties gesproken. De verkiezingstijd is immers begonnen!

Zo spraken Gina en Rob op vide met elkaar. Gina vertelt dat ze gehoord heeft dat er veel mensen op Bronno willen stemmen. Dat maakt mij een beetje bang voegt ze eraan toe. Bang dat er andere mensen met heel weinig stemmen op de bank komen. Rob zegt dat hij één stem aan Cees geeft. Niet om de finance, maar om zijn reactie voegt hij eraan toe. Eerst wou ik het niet doen, maar het gedrag van Cees de laatste dagen heeft mij de doorslag gegeven legt hij verder uit. Bronno krijgt er ook sowieso één geeft hij toe dit omdat hij gewoon niet meedoet. Gina vertelt dat ze een keuze maken moeilijk vind. Wel vind ze het jammer dat Do zich distantieert van de meidengroep, maar aan de andere kant zet ze wel babystapjes vooruit. Vervolgens komt Jessie ter sprake. De nieuweling heeft in een korte tijd namelijk al aardig wat stof doen opwaaien. Gina denkt dat Jessie nog heel erg gaan groeien en Rob vindt het onzin als mensen op de nieuwkomer gaan stemmen. Zijn opmerking in het centraal vond ik niks mis mee. Als hij stemmen krijgt vanwege dat? Kinderachtig voegt hij eraan toe. Ook vindt Rob dat Jessie de juiste instelling heeft. Ondertussen zitten Romy en Cemal in de kas. Ook zij praten over de nominaties. Romy is bang dat de groep zich tegen haar zal keren als zij een stem aan iemand geeft. Maar daar moet ze volgens Cemal niet bang voor zijn. Niet veel later hebben de twee het ook over Jessie. Mensen kleineren maakt hem trots aldus Cemal. En denkt dat hij nog wel met Jessie gaat clashen. Cemal neemt liever een voorbeeld aan Cees. Ik ben onder training bij hem, leer graag van mensen voegt hij eraan toe. Hoe denk jij dat de stemronde gaat lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Wil at 10:51

    Van mij mogen bronno ,Do ,eruit
    Bronno een grote onrust stoker, Do gaat alleen maar voor Bas, en haar ” kak” gedrag , en het zo geheten verlegen en onzeker kind gaat er bij mij niet in, ze zoekt de cameras wel op, en de houding van kijk mij eens? Bleeeee

    • Hyl at 12:35

      En ook….wat doet Do bij ramona haar theater? Ze doet net of ze er verstand van heeft, en maar interresant doen, Bah Do, ga ajb naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *