Oud bewoner Bjorn laat openstaande factuur achter

Oud bewoner Bjorn laat openstaande factuur achter

Gert-Jan en Cees zijn vandaag samen bezig geweest met de facturen van Utopia bv. Plotseling komt er een factuur tevoorschijn die nog niet betaald blijkt te zijn…

We zien Cees vol verbazing kijken, was die dansschool voor Cemal ruim 350 euro vraagt hij geschrokken aan Gert-Jan. Ook Gert-Jan is verbaasd en bekijkt de rekening nog eens goed. Dan vertelt hij dat ze 50 euro hadden afgesproken. Dit vanwege zijn verjaardag en dat zou zo geregeld worden. De heren besluiten er verder in te duiken en komen er dan achter dag het niet om een dansles gaat maar om DJ lessen. De DJ lessen van Bjorn krijgen we ook nog even merkt Gert-Jan sarcastisch op. Een cadeautje voegt Cees er grappend aan toe. Maar echt leuk vindt hij het natuurlijk niet. 346 euries, ohh dit is echt verschrikkelijk voegt hij eraan toe. Ik denk dat wij ook wat lessen moeten nemen in iets grapt Gert-Jan terwijl hij het kantoor uit loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *