Ramona behaalt haar eerste mijlpaal

Ramona behaalt haar eerste mijlpaal

Vandaag is een belangrijke dag voor Ramona. Ze zal weer worden gewogen door Arjuna, die vandaag langskomt. De bewoners wachten in spanning af, samen met Ramona. Zou ze haar doelstelling behaald hebben of zou ze het niet behaald hebben? We zijn benieuwd.

Arjuna is deze ochtend weer langsgekomen in Utopia. Hij is de personal trainer van de bewoners van Utopia. Samen met hen hopen de bewoners weer fit te worden of fit te blijven. Vooral Ramona heeft het doel om veel kilo’s af te vallen en dat was ook één van de redenen waarom zij naar Utopia is gekomen.

Net als elke week, is het weegmoment er weer. De bewoners worden gewogen en hun gewicht wordt gecontroleerd. Aan de hand daarvan wordt een doelstelling gemaakt. Ramona heeft ook een doelstelling gehad. Als ze 1,2 kilogram is afgevallen, heeft ze aan deze doelstelling voldaan. Daarom is het spannend voor haar, om op de weegschaal te staan. De bewoners wachten samen met Ramona in spanning af.

Nadat Ramona op de weegschaal is gaan staan, klinkt er al snel luid gejuich. Ramona heeft haar doestelling gehaald en juicht erg hard. Ze is enorm blij. En met haar, de andere bewoners ook natuurlijk. Ze is inmiddels ontzettend veel afgevallen, maar liefst 25 kilogram. Het is duidelijk te zien dat Ramona ontzettend blij is, zo blij is ze eigenlijk nog nooit geweest. Ze krijgt felicitaties van de andere bewoners en is klaar om weer te gaan sporten. We weten dat de doelstelling van Ramona is, om tot 100 kilogram te komen. Zou dit haar lukken?

Wat denken jullie? Zou Ramona haar nieuwe doelstelling halen, of gaat het haar niet lukken? Wij zijn in elk geval erg benieuwd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 17:46

    Ik hoop voor haar dat het haar zal gaan lukken. Het is vreselijk moeilijk voor haar om het vol te houden maar er loopt daar een goed voorbeeld voor haar rond (Gabrielle), ze kan dus zien dat het echt kan binnen Utopia..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *