Rob gaat Victoria enorm missen

Rob gaat Victoria enorm missen

Rob en Victoria zijn buiten de loods in gesprek over het feit dat Victoria Utopia gaat verlaten. Ze verlaat Utopia voor maar liefst 4 dagen. In deze 4 dagen vertrekt ze naar Lesbos, waar ze vluchtelingen gaat helpen.

Rob baalt er erg van dat hij niet mee naar Lesbos gaat. Hij had graag Victoria geholpen in Lesbos. Maar hij vertelt tegen Victoria dat wanneer ze weer binnen de poort van Utopia is, de bewoners er voor haar zullen zijn. Daarbij laat Rob haar nooit meer gaan, zegt hij. Victoria geeft Rob op dat moment een knuffel. Ze kan de woorden erg waarderen. Ze zegt dat ze de steun van de bewoners hard nodig zal hebben. Ze denkt dat het naar Lesbos toegaan en het daar verblijven, niet moeilijk zal zijn. Het zal echter wel moeilijk zijn als ze weer terugkomt. Dan heeft ze de steun van de bewoners hard nodig. Ze zegt dat ze dan ook geen onzin kan gebruiken, op dat moment zal ze gewoon heel emotioneel zijn en hoopt dat het dus goed gaat lopen.

Rob snapt het en zegt dat hij en de andere bewoners er alles aan zullen doen, om haar te helpen met het verwerken van de uitstap. Ze zegt dat dat ook een vraag naar de groep is. Ze zal dat nog wel even aangeven voordat ze de door de poort loopt. Ze verwacht ook wel dat het zal gebeuren, maar wilt het toch even vragen aan de groep. Rob belooft tegenover Victoria dat dat zal gebeuren. Hij zegt dat iedereen er ook bezig mee is, de 4 dagen dat ze weg is. Benjamin, Rob en de dames in Utopia zullen sowieso er voor Victoria zijn. Victoria moet volgens Rob weten dat er een sterk team haar op zal vangen. Ze knuffelen elkaar nog en hebben een goed gesprek.

Denken jullie dat het zwaar zal worden voor Victoria?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 10:36

    Ik heb vrienden op Lesbos zitten die voor/met de vluchtelingen werken..

    Dit gaat best een zware 4 dagen voor Victoria worden. 4 dagen is niet erg lang, maar ze zal zeker de andere bewoners nodig hebben als ze terug komt. Wat ze daar zal gaan aantreffen is heel erg afschuwelijk en mensonterend….

  2. Lisa at 23:39

    Wat stellen 4 dagen nou voor?Eerst de vlucht ernaar toe dan orieteren en dan weer terug.Alvorens er echt hulp geboden kan worden is er langere tijd voor nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *