Rob spreekt Victoria moed in

Rob spreekt Victoria moed in

Gisteren was een zware dag voor Victoria. Ze is door de andere bewoners gekozen om naar Lesbos te gaan en daar heeft ze het nog tot laat in de nacht over gehad met bewoners. Ze is hierover in gesprek met Rob.

Rob spreekt Victoria moed in, door te zeggen dat ze het kan. De twee zitten samen buiten op de houten bank. Rob zegt tegen Victoria dat hij vertrouwen in haar heeft. Volgens hem komt het wel goed met haar, ze heeft namelijk een erg sterk team achter haar staan.

De twee bewoners lopen naar binnen, want het is nogal koud buiten en dat beginnen ze te merken. Rob geeft aan dat Victoria het moet aangeven als ze wat nodig heeft, ook als ze bijvoorbeeld rust nodig heeft. Victoria zegt dat ze morgen alles wilt gaan doen, zaterdag is immers de markt en zal ze weinig tijd hebben. Rob geeft aan dat Victoria morgen niet aan de groep hoeft te denken, het Utopia zal gewoon doordraaien, ook al bemoeit zij zich er even niet mee. Dat bedoelt hij overigens positief, zegt hij.

Binnen in de loods gaat het gesprek tussen de twee bewoners nog even door. Rob is heel erg blij dat Victoria de vluchtelingen gaat helpen. Het is volgens hem bijna het hoogste haalbare voor haar. Rob sluit het gesprek af door te vragen of Victoria morgen een massage van hem wilt. Victoria accepteert dat aanbod maar al te graag, daar kan ze geen nee tegen zeggen. De twee bewoners gaan richting hun bed en gaan slapen. Het wordt een zware periode voor Victoria en ze heeft alle steun van de andere bewoners nodig.

Denken jullie dat Victoria gemist zal worden, als ze 4 dagen in Lesbos is? Zal de groep ook goed functioneren zonder haar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Wil at 17:00

  Ik denk dat victoria daar harder nodig is dan in utopia
  En dat ze op lesbos echt zitten te wachten op mensen zoals zij.
  Jammer dat het maar 4 dgn zijn voor haar

  Veel succes victoria, ze zullen jou met open armen ontvangen, en laat maar zien waar jij voor staat,
  Er moesten meer mensen zijn zoals jij,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *