Victoria gaat Utopia verlaten

Victoria gaat Utopia verlaten

De Utopianen zijn weer bij elkaar gekomen, nadat ze de tijd hebben gekregen om een pitch voor te bereiden. In deze pitch moeten ze ieder uitleggen waarom zij graag naar Lesbos zouden willen gaan. Wie wilt wel naar Lesbos, wie wilt er niet heen en wie zal gekozen worden? De bewoners wachten in spanning af.

Ramona vindt dat er 2 personen kunnen gaan. Volgens haar kan of Benjamin het best gaan, of Victoria. Ze vindt het erg jammer dat Benjamin niet mag gaan, maar zelf wilt ze ook niet gaan. Gert-Jan, Cees en Bas willen ook alle drie niet gaan en trekken zich terug.

Gina vertelt als eerste dat zij graag naar Lesbos zou willen gaan. Ze is een harde werker volgens zichzelf en denkt dat ze er mentaal en fysiek sterk genoeg voor is. Ze geeft aan dat ze dit al eerder wilde doen en mede daarom is zij de geschikte persoon, vindt ze zelf.

Dominique geeft ook aan dat zij graag wilt gaan. Ze leest een persoonlijk verhaal van haarzelf voor. Ze wil haar verdriet van vroeger, omzetten in iets wat heel mooi is. Ze wilde al eerder het verdriet van andere verhelpen. Ze zegt dat het bij haar past om mensen te helpen. Binnen Utopia had ze al eerder het plan om dit te doen. Ze heeft het pesten al uitgebreid uitgelicht binnen Utopia en dit kan haar volgende doel zijn.

Rowena is ook heel emotioneel over het hele gebeuren. Ze is een mens wat houdt van mensen, geeft les in tennis en ziet zichzelf al spelen met de kinderen. Ze wilt ook naar Lesbos. Als zij gekozen wordt door de groep, zou ze er enorm dankbaar voor zijn. Ze gunt het in elk geval de persoon die gaat, wie dat dan ook zal zijn.

Victoria is aan de beurt om een pitch te doen. Ze heeft het erg zwaar met het feit dat Benjamin niet mag gaan. Ze gunde het hem enorm en vindt het jammer. Op haar 2e dag binnen Utopia was het vluchtelingen diner er en toen merkte ze al hoe belangrijk zij het vond om iets te doen voor anderen. Ze zegt dat ze al 2 keer eerder in Zuid-Afrika is geweest om projecten met kinderen neer te zetten. En dan komt nu deze kans op haar pad. Haar hart ligt er en hoopt dat ze mag gaan. Ze wilt deze kans grijpen en wilt laten zien dat het anders is. Ze zegt dat haar Utopia geslaagd is als er liefde de poort uitgaat en dit kan bereikt worden door middel van deze kans.

Gina, Victoria Rowena en Dominique willen allen graag gaan. De groep kiest echter ieder voor Victoria en zij zal dus gaan. De groep is er unaniem over eens. Victoria zal Utopia voor 4 dagen verlaten. Ze beseft nog niet helemaal wat er aan het gebeuren is. Het doet haar heel veel dat de groep haar zo steunt. Ze vindt het een eer dat ze dit mag doen uit naam van Utopia.

Vinden jullie Victoria een goede keus om te gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Aleid at 09:14

  Victoria is de beste keus mijn voorkeur zou in eerste instantie ook naar Benjamin zijn gegaan maar helaas als hij in aanraking is geweest met Justitie dan mag het niet Jammer maar dat is iets wat je de rest van je leven blijft volgen. Er wordt steeds vaker bewijs van goed gedrag geëist dus iedereen moet schoon zijn jammer maar helaas. Victoria is daarentegen een uitstekende keus ze is meegaand en kan het psychisch zeker aan.

 2. Hyl at 08:43

  Hoe kan Do zeggen dat ze naar lesbos wil ,zoals ze zegt, het verdriet van vroeger verwerken? Het is geen opvanghuis Do!!!!!
  Ik zag haar net in een filmpje, en zegt ze dat ze verdrietig en boos is op de wereld, en dat ze veel liefde nodig heeft van Bas, (arme Bas) .
  Hoe kan je dan zeggen een dag tevoren dat je klaar voor bent om naar Lesbos te gaan ????????
  Do je speelt een spel, of je bent gewoon heel jaloers op een aantal mensen, maar …….je krijg nu wel weer de aandacht van de mensen, want dit is wat je wil.

  • Merel at 14:02

   De reden waarom niet is dat zowel Rob als Benjamin een strafblad hebben!! Goddank dat die witte Witch gaat. Hopelijk blijft ze voorgoed weg……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *