Benjamin is verdrietig

Benjamin is verdrietig

Benjamin voldoet helaas niet aan de voorwaarden van de organisatie. Hij mag dus niet naar Lesbos gaan om de vluchtelingen te helpen. Hij is hier zichtbaar erg ontdaan door. Hij is verdrietig en heeft zich afgezonderd.

Even later zien we hem in gesprek met Victoria. Hij is gebroken van verdriet, maar heeft door dat Victoria het beste kan gaan. De twee omhelzen elkaar stevig, nadat Victoria gekozen is door de groep om naar Lesbos te gaan. Benjamin zegt tegen haar dat hij blij voor haar is. Victoria is nog steeds emotioneel. Ze waardeert het enorm dat zij gekozen is door de groep om te gaan. Voor Benjamin was de keuze niet moeilijk, toen duidelijk werd dat hij niet kon gaan. Victoria was de enige juiste persoon volgens hem. Volgens hem had hij alleen de kans aan Victoria gegeven.

Het was vandaag een historische dag in Utopia. Voor de eerste keer in Utopia heeft iemand de kans gekregen om Utopia tijdelijk te verlaten. Een van de bewoners mag Utopia voor 4 dagen verlaten. Deze moet dan vrijwilligerswerk gaan doen op Lesbos. Dit werk doet de Utopiaan in opdracht van stichting “Because We Carry”.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 17:50

    Zeer goed initiatief!

    Benjamin zou een paar dagen kunnen gaan helpen bij een vluchtelingen opvang hier in Nederland. Die kunnen ook nog steeds veel hulp gebruiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *