Arjuna is teleurgesteld in Ramona

Arjuna is teleurgesteld in Ramona

Ramona heeft geen goede zaken gedaan. De personal trainer van de Utopianen, Arjuna, is weer in de loods. Dat betekent dat de Utopianen weer gewogen zullen worden. Dit is zeker voor Ramona een belangrijk moment. Vorige week heeft ze haar eerste mijlpaal bereikt. Ze was maar liefst 25 kilogram verloren en daarover was zij enorm tevreden. Ook de andere bewoners in Utopia waren erg blij voor haar. Ramona heeft de afgelopen dagen in Utopia niet zo gelet op de regels. De heeft zich daar niet aan gehouden en dat moet ze nu vertellen. Dat vindt ze moeilijk, maar vertelt het toch tegen Arjuna.

Arjuna vindt het vervelend om te horen en is teleurgesteld in Ramona. Natuurlijk mocht Ramona de mijlpaal van de vorige week even vieren, maar het is nog lang niet voorbij. Ze heeft nog een lange weg te gaan. Ze wilt tot 100 kilo komen, maar op deze manier gaat dat natuurlijk niet lukken. Arjuna en Ramona lopen samen richting de weegschaal. Dan wordt Ramona met de harde waarheid geconfronteerd. Ze is in de afgelopen 6 dagen maar liefst 700 gram aangekomen. Ze vindt dat zelf natuurlijk vervelend. Arjuna vraagt wat het met haar doet, dat ze zo veel is aangekomen. Ramona weet niet heel goed wat ze moet zeggen tegen Arjuna.

Hoewel Arjuna natuurlijk niet tevreden is met de aangekomen hoeveelheid gram van Ramona, zegt hij wel dat het een keer kan voorkomen. Het moet niet nog een keer gebeuren. Daarom probeert hij Ramona te overtuigen om door te pakken met waar ze was gebleven. Ze moet echt doorzetten, ze doet dit uiteindelijk toch voor haarzelf. Ramona heeft het er moeilijk mee en wilt even een moment voor haarzelf. Ze loopt weg en heeft haar handen over elkaar. Ze is zichtbaar ook teleurgesteld in haarzelf. Arjuna vraagt aan Gabriëlle waar Ramona heen is gegaan. Gabriëlle weet dat niet, ze heeft het ook niet gezien.

Enkele minuten zijn weer verstreken voordat Ramona haar hoofd weer laat zien. Ze is klaar om weer te sporten. Arjuna probeert Ramona nog een keer op te peppen. De twee lopen vervolgens naar buiten, waar ze gaan sporten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *