Cees werd vroeger geslagen door zijn vader

Cees werd vroeger geslagen door zijn vader

Nog meer nieuws van afgelopen avond, want naast het tweede filmpje van Victoria zaten Cees en Karin wat later gezellig met elkaar te kletsen. Tot Cees over zijn verleden begint…

Cees vertelt aan Karin dat hij graag een monoloog voor wil dragen in de komende dagen en Karin is benieuwd waarom. Cees legt uit dat het om zijn interesse in toneel gaat maar er is nog meer. Hij wil een mooie boodschap meegeven. The Utopians, dat dikke boek. Daar staat een stukje over mijn leven in voegt hij eraan toe. Karin reageert dat ze wel een stukje over hem heeft gelezen. Cees begint daarna over zijn verleden te vertellen. Vroeger had mijn vader zijn handjes los. Ik moest vanaf jongs af aan werken. Ik deed nooit wat goed.Daarom doe jij ook een beetje zo antwoordt Karin. Nou gaat Cees verder. Dat doe ik niet zo erg als mijn vader gaat hij licht beledigend verder. Karin benadrukt dat ze het zo niet bedoelde. Misschien niet zo hardhandig als je vader, maar je wijst die jongelui wel de hele dag op bepaalde dingen en kan soms niet zo fijn zijn. Cees antwoordt ja nou dat komt dus daardoor…Als ik heb gekookt wil ik ook weten dat het lekker smaakt. Terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is, om dat zo graag te weten voegt hij eraan toe.Je weet in ieder geval waar het vandaan komt zegt Karin dan. Ook al is het niet fijn. Cees knikt en lijkt ook een beetje om zichzelf te moeten lachen. Denk jij dat het aan het verleden van Cees ligt dat hij zich af en toe zo gedraagt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *