Gabriëlle gaat Utopia verlaten

Gabriëlle gaat Utopia verlaten

Gabriëlle staat voor een belangrijk moment in haar leven. Ze zit inmiddels al weer een hele tijd in Utopia. Ze roept de bewoners van Utopia bijeen, omdat ze wat wilt vertellen. Het is iets heel belangrijks, aldus de Surinaamse bewoonster.

Gabriëlle wacht totdat iedere bewoner er is en begint dan met haar verhaal. Ze staat voor de groep en heeft een papiertje in haar handen, met daarop geschreven tekst. De bewoners in Utopia weten al hoe laat het is en voelen de bui al hangen. Gabriëlle begint haar speech met het bedanken van de groep. Ze bedankt de groep voor alle dingen die ze heeft mogen meemaken binnen Utopia. Ze is hen eeuwig dankbaar. De bewoners van Utopia worden emotioneel. Een aantal bewoners beginnen te huilen. Gina en Rowena vallen daaronder. Zij zijn erg bevriend geraakt met Gabriëlle en worden ontzettend verdrietig door het feit dat Gabriëlle Utopia gaat verlaten.

Gabriëlle gaat verder met haar verhaal. Ze zegt dat ze nog steeds aan het twijfelen is of ze wel moet gaan. Bas vindt dat ze dan gewoon moet blijven en zegt dat tegen Gabriëlle. Het is een leuke poging, maar Gabriëlle zal toch echt Utopia gaan verlaten. Ze geeft aan dat vrijdag de dag is dat ze Utopia zal verlaten. Het is volgens Gabriëlle mooi geweest en het is tijd om te gaan. Na haar verhaal volgt er een luid applaus van de andere bewoners. Gabriëlle is inmiddels de persoon die het langs in Utopia is en daar verdient ze applaus voor. De bewoners besluiten om op te staan en geven Gabriëlle een knuffel. Echter niet iedere bewoners. Bas gelooft niet dat Gabriëlle Utopia zal verlaten en blijft zichtbaar aangeslagen achter op de bank. Hij snapt het nog steeds niet.

Vinden jullie dat Gabriëlle haar Utopia geslaagd is en vinden jullie het jammer dat de bewoonster Utopia gaat verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:25

  Ja ze heeft het verdiend , Gabrielle is de meest optimistische figuur die er rond loopt
  er zal een flink gat vallen, maar ik vind ook dat Cees en Gina het verdienen om naar huis
  te gaan zij hebben ook voor Utopia goede dingen gedaan, dus hun verdienen het ook.

 2. sieber at 06:50

  Leuke eerlijke vrouw Gabrielle jammer dat ze weg gaat wel fijn voor haar.
  Ik had liever Do zien weggaan wat een toneeldame vet nep .

 3. drenthie at 21:48

  Wat is dat jammer dat GAB weggaat ,zij is altijd zichzelf gebleven super sterke vrouw en .iedereen in haar waarde gelaten .
  nuchter en kan ontzettend goed luisteren.ik had n keertje naar Utopia willen gaan om haar persoonlijk te willen zien. Het ga je goed Gabriëlle succes in je verdere leven .

 4. Koos at 16:02

  Het zat er aan te komen, maar ik vind het buitengewoon jammer. Ik zal haar erg gaan missen, vooral haar humor. Maar het is wel te begrijpen natuurlijk.

 5. tom at 15:42

  de enigste eerlijke en oprechte meid,oftewel persoon die in utopia heeft gezeten.echt goudeerlijk is ze.
  jammer dat ze weggaat

 6. Margriet at 14:55

  Erg jammer het was een heel lieve vrouw en ze is enorm afgevallen wat een door zetter is die vrouw,
  lieve Gabrielle ik wens je alle geluk van de wereld toe je heb een mooie tijd gehad en er is een tijd van komen en gaan .
  heel veel succes in de buiten wereld ,het ga je goed !
  liefs Margriet .

  • Merel at 13:08

   Veel afgevallen maar zeker ook weer velen kilo’s aangekomen die Gabs en goud eerlijk. Hell No. Welke Utopia kijken jullie eigenlijk??
   Ben blij dat ze eruit gaat, werd tijd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *