Discussie over het vlees

Discussie over het vlees

Er is binnen Utopia een discussie over de voorraad van het vlees.
Cemal bevindt zich in de woonkamer en is een bord met andijvie aan het nuttigen. Cees gaat naast hem staan en vertelt over Ramona. Ramona is aan het bellen met de slager. Cees vraagt zich af waarom, want volgens hem is er nog genoeg vlees. Cees snapt het niet en gaat daarom aan Ramona vragen waarom ze met de slager aan het bellen was.

Ramona legt het uit aan Cees. Rob heeft vandaag zijn jubileum. Omdat hij dat heeft, wordt er vandaag wat speciaals gemaakt als maal. Ramona begint over de voorraad. Volgens haar ligt er inderdaad nog genoeg aan lamskoteletten en kippenbouten in de vriezer, maar verder is er niets aanwezig. Cees zegt dat er ook nog een hele zak met kipfilet in de vriezer ligt. Ramona gelooft dat niet en zegt dat ze geen zin heeft in het negatieve gedoe van Cees.

Cees snapt niet wat hij fout doet en is zich van geen kwaad bewust. Hij wilt aan Ramona uitleggen dat hij alleen maar even wou zeggen dat het er nog was. Ramona wimpelt Cees af en loopt weg. Ze heeft duidelijk geen zin in wat Cees aan haar te vertellen heeft. Cees benadrukt nogmaals dat er in Utopia eten besteld wordt, zonder dat er goed nagegaan wordt wat er nog allemaal is.

Rowena snapt Ramona en wilt het nog even uitleggen aan Cees. Rowena denkt namelijk dat Ramona wat wilt koken vanavond, waarvoor de producten niet in de vriezer liggen. Daarom belt ze de slager, volgens Rowena. Cees zegt dat hij zeker weet dat Ramona uiteindelijk kipfilet wilt eten. Daarvoor zou ze de slager niet hoeven bellen, omdat dat nog in Utopia is. Rowena ontkent dit. Volgens haar wilt Ramona helemaal geen kipfilet maken voor vanavond, maar kippenpoten. Ook al zou dat niet zo zijn en zou ze wel kipfilet willen maken, dan is dat toch alsnog niet zo’n groot probleem, vraagt Rowena aan Cees. Cees vindt dit echter wel een probleem. Dat komt dan ook vooral door de manier hoe Ramona op hem reageerde.

Wat vinden jullie van het voorval?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rebecca at 17:25

    Er is zo slecht overleg wat betreft de boodschappen
    Ze doen maar wat en ze weten van elkaar niet wat er in huis gehaald wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *