Is Utopia stuurloos zonder Victoria?

Is Utopia stuurloos zonder Victoria?

Sommgie bewoners in Utopia vinden dat Utopia stuurloos is geworden, sinds dat Victoria weg is. Ramona en Bas vinden niet dat niet.

Ramona, Bas en Jessie zijn buiten aan het praten. Ze doen wat geheimzinnig. Ramona is benieuwd of Jessie vindt dat Utopia stuurloos is geworden, nadat Victoria weg is gegaan. Jessie geeft aan dat hij dat niet zo voelt. Ramona geeft aan dat ze daarnaar benieuwd was, omdat ze veel verhalen in de loods hoort daarover. Een aantal bewoners zouden dat namelijk vinden. Ramona geeft wel toe dat ze de aanwezigheid van Victoria enorm waardeert en dat ze een hoop goede dingen doet in Utopia. Ramona vindt alleen niet dat Utopia stuurloos is en dat geen enkele inwoner weet wat hij of zij moet doen.

Bas voegt daaraan toe dat het juist super goed gaat in Utopia. Ramona is ook benieuwd of Bas niet vindt dat Utopia stuurloos is geworden, zonder Victoria. Bas geeft aan dat hij dat gevoel helemaal niet heeft, zonder enige twijfel.

Jessie wilt er ook wat aan toevoegen. Hij vindt namelijk wel dat Victoria tijdens discussies in Utopia goed gebruikt kan worden door de bewoners. Daar komt ze echt enorm van pas, volgens Jessie. Ramona verbaast zich daar wat over. Ze is het daar namelijk helemaal niet mee eens. Volgens haar is ze zelf net zo waardevol in discussies in Utopia als Victoria. Ze ziet niet wat voor waarde Victoria toevoegt in discussies. Ze vindt overigens dat dat voor elke bewoner in Utopia geldt. Iedereen is even waardevol volgens haar. Victoria is niet extra waardevol volgens Ramona en dat spreekt ze ook uit.

 

Wat vinden jullie van Utopia? Is Utopia stuurloos geworden, nadat Victoria vertrokken is naar Lesbos om de vluchtelingen te helpen? Merken jullie dat er wel degelijk verschil is sinds dat Victoria weg is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marian at 05:32

  He he eindelijk iemand die dit ook ziet… hij wil zij wil enz. Zonder t t t als je nederlands spreekt weet je dat m.i.

 2. Rebecca at 22:15

  In Utopia kunnen de bewoners prima voor zich zelf zorgen
  Maar het leunen op Victoria vonden ze wel erg makkelijk natuurlijk
  Maar nu ze wel moeten zorgen voor zich zelf hebben ze geen andere keus

 3. bassie is een lieverd at 16:32

  ik vind het juist stukken beter gaat zonder vic relexder enz enz vic mag wat mij betreft wel op lesbos blijven ipv dat gezever in utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *