De bewoners over het vertrek van Gabriëlle

De bewoners over het vertrek van Gabriëlle

Gabriëlle wilt na haar speech even een rondje lopen met Bas. Hij zat er duidelijk mee dat Gabriëlle Utopia gaat verlaten.

Gabriëlle loopt dus buiten met Bas en vraagt aan Bas of hij nog blijft in Utopia. Hij moet lachen en zegt dat hij natuurlijk blijft. Hij gaat echt niet weg omdat Gabriëlle weggaat, zegt hij. Gabriëlle legt aan Bas uit dat ze het echt ontzettend moeilijk vond om te vertellen aan iedereen dat ze Utopia gaat verlaten. Maar ze is uiteindelijk wel blij dat ze het verteld heeft, ze wilt namelijk wel naar huis. Bas reageert door te zeggen dat Gabriëlle nu niet eens zijn palmbomen zal zien. Ook gaat Gabriëlle de Brazilianshow missen in Utopia.

Gabriëlle belooft aan Bas dat ze de aflevering waarin Cartopia te zien is, gaat kijken. Ook zal ze iedereen in Utopia blijven volgen. Bas snapt dat, maar nu kan ze niet meespelen in de Brazilianshow. Beide bewoners moeten lachen. De bewoners zijn ondertussen bij Baas Beach aangekomen, waar ze een drankje drinken. Er wordt samen geproost op de toekomst. Bas is benieuwd hoe lang Gabriëlle al wist dat ze weg zou gaan uit Utopia. Gabriëlle geeft aan dat ze het ongeveer al een week wist. Ze moest wel echt heel goed erover nadenken, maar is toch echt klaar in Utopia. Ze wilt uit Utopia weggaan met een fijn gevoel en dat heeft ze nu. Daarom lijkt het haar een geschikt idee om nu te gaan. Als ze terugkijkt op haar tijd in Utopia, moet ze toch wel concluderen dat het een unieke tijd was. Ze blikt nog terug op de evenementen die in Utopia geweest zijn en waar ze echt ultiem van genoten heeft. Ze vraagt aan het einde wel aan Bas of hij goed op Dominique wilt letten. Zonder hem gaat Dominique het namelijk niet redden in Utopia, denkt Gabriëlle. Bas snapt het en belooft aan Gabriëlle dat hij voorlopig ook nog niet weg zal gaan.

Rowena en Karin zijn ondertussen in gesprek over het naderende vertrek van Gabriëlle. Rowena vraagt aan Karin hoe het met haar gaat. Met Karin gaat het prima en vraagt hoe het met Rowena gaat. Karin kan het zich namelijk wel voorstellen dat het voor de dames veel erger is dat Gabriëlle gaat, omdat zij elkaar al een stuk langer kennen. Karin kent Gabriëlle daarentegen nog maar kort. Toch maakte Gabriëlle al zo veel indruk op haar in die korte tijd. Gabriëlle is volgens Karin een erg mooi mens. Volgens Rowena was Gabriëlle een echte steunpilaar in Utopia en gaat ze door bijna iedereen enorm gemist worden. Ze heeft zo veel energie in zich. Beide dames zijn wel erg blij voor Gabriëlle.

Wat vinden jullie ervan dat Gabriëlle Utopia gaat verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 10:20

  Ik zal haar wel missen! Ze is gewoon een lekkere no nonsense meid en daar hou ik van..

  Die Jessie is gewoon een vreselijk mannetje met een nare deurwaarder mentaliteit…

 2. Boom at 10:07

  Van mij mag wel 60% van de “cast” eruit. Wat een stelletje imbecielen zijn het. Een opzich zelf draaiend staatje zou het toch zijn. 1 grote commerciële hap is het geworden die draait op de maand markt. We zijn volgers van de eerste dag maar merk nu dat ik me steeds meer erg aan de “mensen” die er in zitten Jammer.

 3. Wil at 18:44

  Groot gelijk gabs dat je gaat
  Ik hoor net op de stream dat jessie wil zorgen dat cees de 15 mnd hier niet haalt en hem jankend weg zien gaan, en Do…….die moest hartelijk lachen, hoe gemeen kan je zijn,
  Van mij mogen nu deze 2 eruit, Bah, opzouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *