Cemal regelt een romantische date voor Romy

Cemal regelt een romantische date voor Romy

Afgelopen avond heeft Cemal een date voor zijn liefje geregeld. Dit omdat ze de laatste tijd niet zo lekker in haar vel zat besloot hij haar te verrassen.

Cemal neemt Romy mee naar de schommelstoel en zegt ga zitten. Ik wilde je vandaag in het zonnetje zetten aangezien je een zware dag had vandaag’ vervolgt hij terwijl hij een kaartje aan haar geeft. Deze heb ik vandaag voor je geschreven. Goed lezen want dan weet je waar je zo meteen naar toe moet legt hij met een lach uit. Wat lief antwoordt Romy en ze geeft Cemal een kus. Daarna loopt Cemal weg en begint Romy met het lezen van de brief. Tijdens het lezen schiet Romy een aantal keer in de lach. Ook raakt ze even geëmotioneerd maar al gauw komt er een nieuwe glimlach op haar gezicht. Nadat ze de brief helemaal heeft gelezen staat Romy op en probeert ze uit te zoeken waar ze heen moet lopen. Uiteindelijk rent ze naar de loods en vraagt aan Cemal waar ze heen moet. Je moet nu naar de fitness zegt Cemal dan en Romy begint over het terrein te rennen. Wanneer ze de fitness binnen loopt raakt Romy opnieuw geëmotioneerd. Er staan enorm veel kaarsjes op de grond met middenin opnieuw een brief en een roos. De brief blijkt een quiz over Romy en Cemal te zijn, die ze zelf moet invullen. Romy gaat zitten en vult vervolgens op haar gemak de quiz in. Nadat ze alle antwoorden goed heeft ingevuld wordt er een woord gevormd cordwood. Romy blaast alle kaarsjes uit en haast vervolgens naar de Cordwood. Daar eenmaal aangekomen lacht ze, ik had het goed zegt ze blij tegen Cemal.  Cemal verteld haar dat hij zo meteen ook nog een gedicht wil voorlezen, maar eerst even een kachel gaat pakken. Ook zegt hij dat ze gerust de hele avond in de Cordwood kunnen blijven liggen. Daarna gaan de twee dicht tegen elkaar liggen en genieten ze van elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *