De derde dag in Lesbos voor Victoria

De derde dag in Lesbos voor Victoria

Victoria is alweer vier dagen in Lesbos en is zojuist terug in Utopia gearriveerd. Wat heeft ze gisteren allemaal in Lesbos beleefd? Je leest het hier terug. Victoria is namelijk gearriveerd bij het zogenoemde Lifevest Graveyard op Lesbos. Dit ligt bij het plaatsje Eftalou, zo’n anderhalf uur rijden van kamp Kara Tepe. Men is bezig met het opruimen van de stranden. Lifevest Graveyard is een verzamelpunt van alle reddingsvesten die zijn gevonden op de stranden van Lesbos. Dit zijn zowel reddingsvesten van vluchtelingen die de oversteek niet hebben gehaald als van mensen die wel op Lesbos zijn aangekomen. Kortom een heftig begin van de dag voor Victoria. Ze is naar eigen zeggen erg geraakt door deze imponerende en beladen omgeving. Op deze plek wordt pas echt zichtbaar om wat voor een grote aantallen vluchtelingen het gaat. Om een indruk te krijgen van deze plaats zie de foto bovenaan dit bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *