Cees en Karin hebben het over daten

Cees en Karin hebben het over daten

Cees en Karin bevinden zich in de keuken. Ze zitten samen aan de eettafel en voeren een gesprek. Het gaat over het daten.

Rob heeft deze avond wat geregeld voor Karin. Hierdoor kan ze binnenkort weer beginnen met daten. Cees vertelt tegen Karin dat hij ook een keer geeft gedatet in Utopia. Dat was echter geen succes voor hem. Het was heel saai volgens hem, zijn date heeft geen enkele vraag aan hem gesteld. Karin moet daarom lachen en snapt wel waarom zijn date niets aan hem vroeg. Ze zag hem namelijk iedere dag al op tv. Ze kende zelf ook al Cees, voordat ze in Utopia kwam.

Karin wilt zich vanmiddag even optutten en wilt daar tijd voor vrijmaken. Rob snapt dat, maar zegt dat ze beter niet te veel tijd moet nemen. Volgens Rob gaat het niet om het uiterlijk, maar moet iemand haar leuk vinden door wie ze is. Karin is het daar mee eens. Ze had vandaag alleen een slechte haar dag en wilde eigenlijk haar pet de hele dag ophouden.

Cees zegt tegen Karin dat als haar droomman niet binnen in Utopia het is, ze verder moet zoeken. Karin geeft aan dat ze daar eigenlijk niet al te veel mee bezig is. Het kwam ook pas ter sprake toen ze in Utopia was. Ze is al 6 of 7 jaar alleen. Dat is niet altijd fijn volgens haar, maar ze wilt wel iemand bij haar hebben die echt bij haar past. Anders heeft het niet zo’n zin volgens haar. Cees snapt dat, maar zegt dat ze dat ook niet in een half uur zal ontdekken in Utopia. Volgens hem is Utopia eigenlijk wel een goede omgeving om iemand beter te leren kennen. Volgens hem zie je de gewoontes van anderen, je ziet de anderen uit bed komen en je ziet wat ze doen. Karin vindt dat Cees gelijk heeft: Utopia is een goede plek om iemand beter te leren kennen. Volgens Cees is het echt iets anders dan een simpele date. Karin geeft dat toe, maar ze heeft de afgelopen jaren wel vaker gedate.

Zouden jullie Karin en Cees een goed stel vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Rina at 22:27

  Ik vind Cees en Karin totaal niet bij elkaar passen.
  Zo’n gezellige vrouw en zo’n saaie man die alleen maar aan het zeuren is en overal op let.

 2. anneke at 17:37

  Waarom met er elke keer iemand daten. Ze mogen daarna toch niet binnen komen.
  En er hoeft ook geen nieuwe stel te komen.
  Verzin nu echt iets nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *