Dominique haar kistjes idee

Dominique haar kistjes idee

Bas probeert Dominique ervan te overtuigen om kistjes rond te sturen. Dat is een idee van Dominique en Bas vindt dat zij dat moet doorzetten.

Bas gaat verder met Dominique haar idee. Hij denkt dat het een goed idee is om een kist te maken waarin alle verhalen zitten, met beschrijvingen van wat mensen voor elkaar hebben gedaan. Dominique vraagt dan aan Bas, aan wat voor verhalen mensen moeten denken. Bas vindt dat dat niet zo veel uitmaakt. Al gaat het over het lappen van ramen of bij iemand op de koffie gaan, het gaat om het idee.

Dominique maakt zich daar niet zo erg druk over, maar wel over wat anders. Ze vraagt zich af hoe zij ervoor kan zorgen dat het geen flop wordt. Bas vindt dat dat een kwestie is van gewoon doen. Dominique vindt dat lastig, vanwege het feit dat zij faalangst heeft. Daardoor begint ze niet aan dingen.

Het hele idee van Dominique is, om kistjes door te sturen naar mensen. Elke persoon die er een ontvangt, spot zijn of haar verhaal erin en stuurt deze weer door. Het plan is nog niet helemaal precies, maar het grote deel is er. Bas denkt dat mensen de kisten zelf kunnen maken en dat deze op termijn weer bij Dominique zullen eindigen. Dat plan ziet Dominique niet zo zitten. Dan kan zij namelijk honderden kistjes met verhalen ontvangen. Bas dacht dat dat juist Dominique haar idee was.

Volgens Dominique zal dat een chaos worden. Ze kan dan niet de controle over een doosje houden en weet daardoor niet hoeveel verhalen er in zullen zitten. Dat kan echt niet volgens Dominique. Bas vindt dat Dominique niet in oplossingen denkt, maar in problemen. Het verliefde stel blijft discussiëren over de hoeveelheid van kisten. Dominique denkt dat ze zo geen grip meer kan houden op het aantal kisten. Bas vindt dat Dominique moet kiezen tussen iets groots met een beetje chaos, of wat kleiner zonder chaos. Dominique vindt dat ze haar plan nog wat beter moet maken. Bas is het daar niet mee eens en denkt dat het voldoende uitgewerkt is.

Volgens Dominique moet 1 persoon 3 kisten ontvangen, die hij vervolgens doorstuurt naar 3 verschillende personen en waarin elk een ander verhaal zit. Deze mensen zullen de kisten ook weer vullen met een verhaal en doorsturen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe de kisten rond moeten gaan en dat moet dus nog verhelderd worden. Dominique wilt het nog wat duidelijker krijgen, voordat ze ermee aan de gang gaat.

Wat vinden jullie van Dominique haar kistjes idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 16:12

    Kistjes rond sturen, ze kunnen niet door de brievenbus, bovendien met verhalen er in? En dan ? Vreemd idee, verzin maar wat anders, en ga zelf iets doen Do ipv steeds maar bij Bas te plakken, je zonderen je steeds meer af,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *