Rowena en Karin over Cees

Rowena en Karin over Cees

Rowena en Karin zijn de dag begonnen met het sporten. Tijdens het boksen komt Cees ter sprake en de dames hebben het over de oude man.

Rowena zegt dat ze maar eens een gesprek gaat beginnen met Jessie. Karin vindt dat een strak plan en denkt dat Rowena dat goed kan doen. Rowena zegt dat zij zich zelf ook vaak genoeg aan Cees kan ergeren, maar hij is wel een lieve man en is erg gevoelig.

Karin vindt dat Cees zijn hart op de goede plek heeft zitten. Echter blijft hij vaak in dingen hangen en maakt hij het zichzelf onnodig moeilijk. Rowena denkt dat Cees zelf ook wel weet dat dat zo is, maar dat hij niet anders kan. Ze adviseert Karin om de olie voor hem te zijn, zodat hij niet meer vastgeroest zit. Karin moet lachen door de opmerking van Rowena. Ze voegt daaraan toe dat ze het wel probeert, maar op haar eigen manier. Ze weet ook niet of zij hem wel kan veranderen. Ze kan wel het goede voorbeeld zijn, vindt ze zelf.

Cees zit er echt mee volgens Rowena, maar durft zijn mond niet open te trekken. Rowena gaat wel even met Jessie praten, zegt ze. Cees heeft het idee dat niemand hem serieus neemt, dat zei hij gisteren tijdens het centraal. Rowena zegt dat ze weten hoe hij daarover denkt, maar vindt het onnodig dat hij dat nog een keer herhaalt. Daardoor komen er irritaties. Dat is vooral voor hem jammer, vindt Rowena. Ze is er echt voor hem als hij wat kwijt wilt, maar vanochtend zat hij er nog steeds in. Het is jammer voor hem, hij slaapt ook niet goed. Rowena vindt wel dat Utopia Cees nodig heeft, omdat hij zorgt voor de balans en de rust in Utopia.

Karin vindt het een goed idee om dat tegen Cees te vertellen. Hij is namelijk gek op complimenten. Hij moet gewaardeerd worden door de Utopianen en de Utopianen moeten met een andere manier met Cees omgaan, volgens Karin. De twee vrouwelijke bewoners spreken af om op Cees te letten. Rowena sluit of door “Ons Ceessie” te zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *