Cemal en Romy verwijten elkaar van alles

Cemal en Romy verwijten elkaar van alles

We schreven al over Romy die met Rowena sprak over Cemal. Ze vertelde Rowena dat Ruud Cemal gek in zijn hoofd heeft gemaakt. Ook vertelde ze dat ze vannacht met Cemal gesproken heeft en dat alles weer goed zou zijn. Maar wat hebben de twee allemaal besproken? We nemen je dus nog even mee naar afgelopen nacht.

De twee spraken elkaar laat in de nacht in het kantoor. Allereerst gingen er wat verwijten heen en weer. Zo is Romy boos op Cemal dat hij alles van Ruud geloofd, terwijl dat volgens haar roddels zijn. Het zijn geen roddels hier reageert Cemal pissig. Er zijn mensen die hier dingen hebben gehoord voegt hij eraan toe. Je weet toch dat het bullsh*t is? Je weet toch hoe Ruud was. Ik voel niets voor die jongen antwoordt Romy met emotie. Cemal antwoordt dat hij verschillende verhalen heeft gelezen waarin wél wordt aangegeven dat Romy iets voelt voor Ruud. Daarnaast is het hem opgevallen dat sinds Gabriëlle weg is Romy’s aandacht ver te zoeken is. Volgens Romy is Cemal aan het vissen. Maar waar wil je naar gaan vissen Cemal? Cemal geeft aan dat hij niet weet waar hij naar wil vissen, maar gewoon behoefte heeft aan antwoorden. Romy raakt hierdoor geïrriteerd. Ze zegt dat hij niet bij haar hoeft te vissen, omdat ze altijd eerlijk tegen hem is en ook is geweest. Iedereen behoed me voor je gaat Cemal verder. Ze waarschuwen me dat ik beter verdien dan jij.  Romy valt stil en wil per direct weten wie deze personen zijn. Cemal laat op zijn beurt weten dat hij mensen niet gaat verraden. Dus als iemand hier iets tegen je zegt, dan neem je maar gelijk aan dat het zo is. Waar komt elke keer dat negatieve gevoel vandaan? zegt Romy geëmotioneerd. Cemal antwoordt dat hij niet weet waar dit vandaan komt. En Romy denkt dat het beter is als Cemal naar zijn gevoel luistert in plaats van naar anderen. Cemal benadrukt dat hij dat juist doet. Alleen weet hij nog niet zo goed wat zijn gevoel nu zegt. Ik kan nu wel transparant gaan zijn antwoordt Romy. Maar dat ben jij totaal niet nu voegt ze eraan toe terwijl ze opstaat om te gaan roken. Cemal reageert dat hij niet weet waar hij het zoeken moet en hij er verder niet zo veel aan kan doen. Volgens Romy zou alles uitgesproken zijn, maar wij denken er toch een beetje anders over…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Conny van de Poel at 06:38

    Cemal je bent een leuke jongen die meer tijd geven aan lieve meisjes Romy. Zoals in poort moet je elkaar kunnen begrijpen en leuke dingen doen op de Utopia terrein. Ik hoop dat goed gaat met jou en ook vrolijk worden. En niet zo gauw boosheid worden. En ik wens jou en je vriendin een mooie toekomst . Groetjes van Conny van de Poel uit Tilburg ♡♡♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *