Cemal kan niet slapen voordat hij met Romy geknuffeld heeft

Cemal kan niet slapen voordat hij met Romy geknuffeld heeft

Nog wat nieuws van afgelopen avond, Rowena heeft namelijk te horen gekregen van Romy dat zij en Cemal een gezellige nacht hebben gehad. Rowena ging daarom het gesprek met Cemal aan voor wat meer duidelijkheid.

Beide waren in de stal, Rowena begint het gesprek door te vragen of ze nou verkering hebben. Cemal antwoordt dat ze nog steeds allebei aan het landen zijn en het tot nu toe alleen maar knuffelen is. Rowena reageert dat ze het niet echt geloofd en probeert er meer uit te vissen. Echter blijft Cemal volhouden dat er niets anders gedaan wordt dan knuffelen. Romy heeft het me al lang verteld schat geeft Rowena uiteindelijk toe als Cemal niets wil zeggen. Cemal kleurt wat rood en begint zich dan wat onwennig te bewegen. Rowena vraagt vervolgens of ze nu een koppel zijn of niet. Dat vroeg ik gisteren ook antwoordt Cemal. ‘Maar ik vind het eigenlijk wel prima zo voegt hij eraan toe. Rowena kijkt hem verbaasd aan. En Cemal legt uit dat hij het echt verschrikkelijk vond dat Romy uit de paarse kamer vertrok. Ik kan ook niet slapen voordat ik met haar geknuffeld heb, anders krijg ik nachtmerries voegt hij er lachend aan toe. Rowena vindt dit super schattig en maakt duidelijk dat ze Romy en Cemal een leuk koppel vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anja at 09:56

    Cemal, jammer dat je zo van seks afhankelijk bent, siert je niet, evenals Romy, als er een nieuwe kerel binnenkomt ziet ze jou niet meer, je word aan alle kanten gebruikt, en jij staat dat toe. Word eens volwassen

    • anneke at 12:50

      Kijk maar toen Ruud binnen kwam hoe ze hem zei die is leuk dat is een man dan is Cemal maar te jong voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *