Lichte toename in de Utopia kijkcijfers

Lichte toename in de Utopia kijkcijfers

Hoe zit het nou precies met de kijkcijfers van Utopia? We hebben er een tijdje niet over geschreven en zullen dat nu weer eens doen. Hoe zit het nu Ruud weer terug is? Zijn de kijkcijfers toegenomen? Er lijkt een lichte verbetering te zien. Hier wat gegevens die via kijkonderzoek.nl  verkregen zijn.

Utopia kijkcijfers week 73 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 9 mei: 518.000 kijkers
 • Dinsdag 10 mei: 619.000 kijkers
 • Woensdag 11 mei: 598.000 kijkers
 • Donderdag 12 mei: 498.000 kijkers
 • Vrijdag  13 mei: 483.000 kijkers

Toen we over de Utopia kijkcijfers van week 70 schreven waren er alleen maar rode en lage cijfers waar we over konden schrijven. Dit lijkt nu dus een ander verhaal. Maar ja de vakantie is immers ook voorbij natuurlijk. We zien nu twee dagen dat de cijfers wat minder zijn. Maar vergeleken week 70 zijn deze ook al hoger. Het lijkt er dus op dat de populairiteit van het programma wat toe begint te nemen. Sommige beweren dat het door Ruud komt. Ben jij het daarmee eens? Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten voor je en komen er volgende week weer op terug…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 17:12

  Ik denk dat het eind dit jaar stopt. Het leuke is er nu wel vanaf. En ja het wat leuker nu ruud er is, maar ik denk dat iedereen het wel heeft gezien allemaal. Merk zelfs dat hier op de site ook minder word gereageerd. De meeste mensen zijn ook niet echt boeiend om naar te kijken. Mis de grote ruzies ook wel haha.

 2. Druif at 10:39

  Komt niet meer goed!zit niks meer in wat leuk is om naar te kijken.
  Misschien andere mensen in de regering die boven zit , en alles aanstuurt

 3. Koos at 09:42

  Logisch! De mei schoolvakanties zijn voorbij. Binnenkort gaan oude(re) mensen op vakantie en daar zomervakantie. Dan zal het wel weer wat minder worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *