Karin vertrouwt Ruud niet

Karin vertrouwt Ruud niet

Een nieuwe dag is begonnen, dag 868 alweer om precies te zijn. Op naar nieuwe gebeurtenissen dus! We beginnen met Karin, zij vertrouwt Ruud niet helemaal en besloot het met hem te delen.

Dit gebeurde in de keuken, ze heeft gemerkt dat Ruud zich wat vreemd gedraagt. Ze gaat hem vandaag een massage geven en wil dus zeker weten dat Ruud niets van plan is. Niet dat je me in de boot zit te nemen hé, want dat vind ik niet fijn! waarschuwt ze Ruud in de keuken. Ruud stelt haar echter op haar gemak en verzekert haar dat er niks zal gebeuren. Hand erop? vraagt Karin voor de zekerheid. Ruud geeft haar vervolgens een high five en verzekert haar nogmaals dat er niks ergs zal gaan gebeuren en dat hij gewoon een massage wil omdat hij wat last heeft van zijn lichaam. Op zich best logisch omdat hij van de  trampoline gevallen is terwijl hij een salto probeerde uit te voeren. Wanneer Ruud de keuken uit is loopt Karin naar Cees toe. En vertelt hem over haar vreemde voorgevoel en dat ze niet in de boot genomen wil worden. Cees antwoordt dat hij geen idee heeft waar het over gaat, maar hij moet er later wel om lachen als Karin hem uitlegt wat er volgens haar aan de hand is. Voert Ruud echt niets in zijn schild?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *