Rowena vertrekt deze zomer uit Utopia naar Azië

Rowena vertrekt deze zomer uit Utopia naar Azië

De bewoners kwamen zojuist bijeen voor een belangrijke mededeling. Zodra iedereen zit begint Gert-Jan een mail voor te lezen. Na de vorige samenwerking waar Victoria naar Lesbos ging is er wederom een bewoner die weggaat…

Het mailtje is van Free a Girl, een organisatie die jonge meisjes red uit de prostitutie en bordelen. Daarnaast zetten zij zich in om deze jonge meisjes hun jeugd weer terug te geven en helpen hen met onder andere traumaverwerking, opvang, medische hulp en onderwijs. Nu willen ze samen met één bewoner naar Azië gaan en daar vinden zij één iemand zeer geschikt voor Rowena.In Azië gaat Rowena met Free a Girl een opvangtehuis bezoeken van meisjes die in gedwongen prostitutie hebben gezeten. Rowena is volgens Free A Girl geschikt omdat zij ervaring heeft met het lesgeven van kinderen en daardoor mag zij deze reis maken. Daarnaast vinden ze Rowena’s muzikale talenten het juiste middel om de kinderen even te doen laten vergeten waarom zij in een opvangtehuis zitten. We zouden het fijn vinden als de hele groep achter Rowena staat en haar de kans biedt om dit te mogen doen. Daarom zal de groep unaniem moeten stemmen over deze kans zo staat er in de brief vermeld. Er wordt gelijk gestemd nadat Gert-Jan klaar is met vertellen. Er wordt unaniem voor gekozen wat betekend dat Rowena dus voor zover bekend tijdelijk Utopia zal verlaten. Gert-Jan vertelt tot slot dat de reis naar Azië deze zomer zal gaan plaatsvinden. Rowena is zichtbaar emotioneel en dankbaar, ze kan niet geloven dat de deze kans dankzij Utopia krijgt aangeboden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:29

    Het wordt al gekker, wat is het volgende.
    En hoelang blijft ze weg , dit red je niet in 4 dagen.
    Als er iemand vroeger of op examen of naar een begrafenis moesten dan moesten ze binnen een dag terug zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *