Gert-Jan en Jessie bespreken hun campagne plannen

Gert-Jan en Jessie bespreken hun campagne plannen

Het dictatorschap, we schrijven er vandaag ook weer over. Komt er een dictator in Utopia? Jij kunt er over mee beslissen waarover je hier meer terug kunt lezen. Enfin, terug naar wat er in Utopia gebeurd. Jessie en Gert-Jan bespraken hun campagne plannen.

Want ondanks het feit dat Gert-Jan zich inmiddels uitgeschreven heeft als verkiesbare kandidaat, zoals afgesproken bespreekt hij met Jessie hoe ze alles aan moeten pakken. De heren willen de andere bewoners goed imponeren met hun acties. Het enige wat ik nog voor mijn fantastische campagne moet doen, is iets met Romy merkt Jessie op. Gert-Jan lacht en het wordt al snel duidelijk dat beide mannen van mening zijn dat wanneer zij Romy in de campagne kunnen betrekken het complete plaatje klopt. Ik zou nog andere dingen kunnen doen zoals bijvoorbeeld geruchten lekken gaat Gert-Jan verder. Maar dat wil ik ook niet voegt hij eraan toe. Wel verzekert hij Jessie dat hij dat soort acties ook niet nodig heeft. En geeft aan dat acties zoals het lekken van geruchten ook mensen tegen je kunnen keren. Jessie is het met hem eens en is van mening dat hij niet wil winnen als het via die manier moet. Dan gaat Jessie fluisterend verder, morgen komen hun campagne posters binnen. Die kunnen we dan woensdagavond rond een uur of twaalf ophangen. Misschien dat Cees wakker is maar hij zal dan de enige zijn. Gert-Jan en Jessie lachen om hun sluwe plannetje en daarna loopt Jessie naar het kantoor. Wat zullen de andere bewoners daarvan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *