Karin in tranen, haar dochter heeft nog niks laten weten

Karin in tranen, haar dochter heeft nog niks laten weten

Karin is in tranen, en niet omdat Rowena naar Azië vertrekt maar om een andere redenen. Bas merkte op dat het niet zo lekker met haar gaat en ging buiten het gesprek dan ook aan.

Op het rokersbankje neemt Bas naast Karin plaats. Gaat naast haar zitten en wrijft over de rug van zijn mede bewoner. Karin heeft tranen in haar ogen en Bas probeert haar op zijn manier op te beuren. Ik noteer alles he grapt hij, terwijl hij doet alsof hij een psychiater is. Karin lacht een beetje en Bas reageert dat ze eens b ij hem moet komen zitten. Het gaat wel merkt Karin op terwijl Bas nog altijd over haar rug wrijft. Ik denk dat je wat positieve afleiding nodig hebt zegt hij vervolgens. En Karin begint te huilen. Wederom trekt Bas haar tegen zich aan en begint haar te troosten. Hij vraagt dan aan Karin of ze misschien last heeft van heimwee of iets dergelijks. Karin legt uit dat ze aan haar dochter had gevraagd of ze langs wilde komen, maar nog niks heeft gehoord. Bas probeert wederom Karin op te fleuren wat deze keer wel lukt. Zo begint hij over het masseren van Ruud. Dat is goed voor je, en hallo een hunk van een vent voegt hij eraan toe. Karin begint hard te lachen en Bas benadrukt dat ze wel zakelijk moet blijven maar van de andere kant ook moet denken aan de promotie voor de visagie en wellness. Karin kan het wel waarderen en lacht vrolijk mee, haar tranen zijn verdwenen. Wellicht krijgt ze nog iets van haar dochter te horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 23:47

    Get a life. Als je bij je familie wil zijn en van ze wil horen moetje thuis blijven. Uiteindelijk vindt ik dat je in Utopia helemaal niks van je familie moet horen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *