Victoria is boos en verdrietig op de wereld

Victoria is boos en verdrietig op de wereld

Rob, Victoria en Benjamin liggen op het zonnedek bij Baas Beach maar gezellig is het niet. Victoria is in tranen, al snel komen de heren erachter wat er loos is.

Victoria is emotioneel, huilt en wordt getroost door Benjamin en Rob. Soms ben ik boos op de wereld vertelt ze huilend. Tuurlijk mag je dingen niet van mensen verwachten, maar als je inmiddels volwassen bent en besef kan hebben dat je het echt niet slecht hebt. Dan hoor je alleen maar dit soort verhalen en dan zie je die kids die ik zelf heb gezien. Dan zie je die plaatsjes van kinderen die opgesloten zitten en dan denk je hoe kan zoiets bestaan? Dat heeft te maken met het gebrek aan bewustzijn, want anders zou de wereld er niet zo uitzien. Daarom weet ik dat de missie die ik draag heel groot is, maar het is niet onhaalbaar voegt ze eraan toe. Benjamin en Rob bieden een luisterend oor en proberen haar ondertussen op te vrolijken. Ook benadrukken ze dat Victoria al alles doet binnen haar mogelijkheden. En die beetjes helpen naar je uiteindelijke einddoel voegen de twee eraan toe. Ben je het met Victoria eens of vindt je het een beetje overdreven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Druif at 09:59

  Als je van plan bent om de wereld te verbeteren ga je echt geen 1 1/2 jaar minstens Utopia in hoor . DAn ga je die tijd vrijwillig naar landen waar ze je nodig hebben . Ze heeft 1 kind heb ik begrepen , die laat ze nu ook bij anderen dus dat kan dan ook .
  We zien haar dan niet met een boekje onder de arm lopen of op bed zitten . Maar hard aan het werk in 3e wereld landen,net als die andere onzichtbare helpers . Vreemd mens , beetje koekkoek

 2. lena at 23:40

  Ze had zo vrijwilligster in vele goede doelen kunnen zijn. Ze had vele mensen kunnen helpen, maar waar heeft ze voor gekozen. Ja voor utopia en niet om hulpeloze mensen te helpen. Dus laat haar aub ergens anders toneel spelen. Het is voornamelijk in het middelpunt staan en als zogenaamde goed bedoelende helpende persoon bekend te staan. Maar als je haar goed doorhebt weet je wel beter. Mijn ogen zijn open gegaan, ze denkt alleen aan zichzelf.

 3. Wil at 17:28

  Ik vind haar niet realistisch in een hoop dingen
  Je kan nou eenmaal niet heel de wereld op je nek nemen,
  Misschien ziet ze eindelijk dat ze utopia niet naar haar hand kan zetten, en dat zijn maar 15 mensen, laat staan de hele wereld
  Effe wat nuchterig worden vic,
  En minder filosoferen

 4. anneke at 17:27

  Ze is jaloers ja dat klopt.
  Maar als ze de wereld wil helpen gaat ze er toch uit en gaat vrij willig helpen daar.
  Valt wel op dat ze dit deeld met Rob en Benjamin en niet met de meiden

 5. lena at 17:07

  Ja denk ook dat het met jaloezie temaken heeft. Boos op de wereld, boos dat zij weer niet degene is die meegaat. Vindt haar wat vreemd worden, weet niet wat het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *