Gina wil een nieuwe lockdown

Gina wil een nieuwe lockdown

We beginnen de dag met wat nieuws van afgelopen avond. Zo hadden Benjamin en Gina een gesprek over de groep en wat er mogelijk allemaal moet veranderen om de sfeer beter te krijgen.

Dit gesprek vond plaats op de bank,ik denk dat het door gaat begint Gina, doelend op het dictatorschap wat er misschien aan gaat komen. En dan hoop ik dat diegene ook mijn ideeën wil meenemen. Want het enige wat ik wil, is dat de groep weer één wordt, met een gezonde BV. Dan kunnen we de foundation helpen voegt ze eraan toe. Daarna wordt de Utopia markt nog besproken. Gina maakt kenbaar dat ze zich zorgen maakt om de toekomstige bezoekersaantallen en dat de reserves momenteel ook wel op zijn. Weet je wat ik wil doen vervolgd de verkiesbare mogelijke dictator. Een nieuwe lockdown maar dan anders dan de vorige keer. In de loods blijven en alle bedden hier binnen. Gas afgesloten, twee uur water per dag. Mijn doel is dan om na de markt alles dicht te gooien, voor een klein bedrag boodschappen bestellen en zelf buiten vuur maken. Telefoon en computers weg. Hopelijk brengt dit de groep bij elkaar. Als nu iedereen bij elkaar zit, is het geforceerd. Ik wil dat het spontaan ontstaat. Hoe goed kennen we elkaar? Ik vind dat zonde. Het is veel ikke ikke ikke. Benjamin reageert dat daarom veel mensen zich sneller terugtrekken. EN die nieuwe lockdown vind ik een super goed idee. Wel moet het dan een lockdown 2.0 worden. Gina ziet het helemaal voor zich, dan trekken we loodjes wie er moet koken, waardoor er hele andere duo’s ontstaan. Samen een nieuwe poort maken bijvoorbeeld voegt ze eraan toe. Ik ben benieuwd antwoordt Benjamin… Zou er een nieuwe lockdown komen? En zou dat een goede uitwerking op de groep hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. merel at 11:48

    Als ze willen dat de groep weer een wordt zullen ze moeten beginnen met Victoria buiten de poort ze zetten. Jessie is zeker niet mijn favo, maar heeft wel gelijk. Met alleen maar liefde verkondigen en verders alleen maar liggen kom niet ver!!

  2. Anja at 10:47

    Goed zo Gina, goed idee van je
    Miss hien moet je Ruud dan eens goed leren eten, hij kan niet eens een lepel of vork goed vast houden, hij eet als een beest, getver, zo vies!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *